Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav ne poznaje granice

Seve, Frano i Janko ljubav su pronašli u Srbiji

kolaž
Foto: Facebook
1/8
29.04.2015.
u 11:07

Mlađe je slađe: 
Između Seve i Igora 15 je godina razlike, a između Frane i Milene čak 30

Ljubavne veze na relaciji Zagreb – Beograd, barem što se tiče naših estradnjaka, posljednjih su godina sve češće. Iako se već davno ustanovilo da postoji neka posebna kemija između Hrvatica i Srba, Srpkinja i Hrvata, svako malo pojavi se neka nova romansa koja posvjedoči da takve ljubavi možda nisu uvijek vječne, ali su zato intenzivne.

Voli hajdukovca

Severina Vučković pokazala je da "pada" na srpske šarmere kada se upustila u romansu s poduzetnikom Milanom Popovićem, s kojim je dobila sina Aleksandra. Svi smo svjedoci, ta je ljubav na kraju završila na sudu, ali dok je trajala, govorili su njezini akteri, bila je čarobna. Da onaj tko se opeče, puše i na hladno, u slučaju naše najpoznatije pjevačice ne vrijedi.

Novi broj magazina Story donosi priču da je Severina opet sretno zaljubljena. I to opet u dečka s one strane nekadašnjeg Autoputa bratstva i jedinstva. Njezin je odabranik 15 godina mlađi Igor Kojić, bivši nogometni golman. Doduše, o njegovoj nogometnoj karijeri dalo bi se raspravljati jer portal Goal.com donosi da se Kojić više bavio manekenstvom, nego nogometom. Splićanka je možda pala i na to što je Kojić igrao za Hajduk... Ne splitski, nego beogradski. Igor je branio u klubu Hajduk s Liona (beogradska četvrt), a Severina je poznata kao obožavateljica splitskog kluba, pa je i svom sinu odmah nakon rođenja nabavila člansku iskaznicu s Poljuda.

U ljubavi s Beograđankom Milenom uživa pak Frano Lasić. O vezi našeg glumca sa 30-ak godina mlađom Srpkinjom ne zna se gotovo ništa, osim da su se upoznali u Beogradu gdje je Frano prije godinu i pol otvorio noćni klub. Par bi navodno uskoro trebao i matičaru, a to će Frani, koji očito ne gubi vjeru u pravu ljubav, biti četvrti brak.

Još je jedna hrvatsko-srpska ljubav ovih dana izašla na vidjelo. Glumac Janko Popović-Volarić nakon razvoda od Jelene Veljače nije potvrdio nijednu svoju romansu, premda se šuškalo o nekoliko ženskih imena, a najnovije je ime srpske glumice Tijane Pečenčić, s kojom glumi u seriji "Kud puklo da puklo". Glumački par upoznao se na setu te serije, a iako je snimanje završilo, Tijana i dalje boravi u Zagrebu, najčešće u Jankovu društvu.

U skladu i idili na relaciji Hrvatska – Srbija već nekoliko godina uživa TV voditeljica Nikolina Ristović, mnogima prepoznatljivija po djevojačkom prezimenu Pišek.

Lijepa se Nikolina za povjesničara umjetnosti udala u rujnu 2013. u Monte Carlu, a gosti su uživali u luksuznim delicijama i najfinijem šampanjcu. Par je u prosincu 2014. dobio dijete, djevojčicu Unu Sofiju.

Zbog ljubavi se preselila

Još jedna naša TV voditeljica svoju je ljubavnu sreću našla u Beogradu. Ida Prester zaljubila se u Ivana Peševskog 2012., kada su se upoznali na festivalu Exit. Svoju su ljubav okrunili godinu dana poslije, također u Beogradu, a kao vrhunac ljubavi stigao im je sin Roko u veljači 2014. Ida se zbog svoje obitelji preselila u Srbiju, ali i dalje aktivno radi u Hrvatskoj. Sa sinom Rokom već je snimila spot za pjesmu "Najbolji život" njezina benda Lollobrigida.

– Život u Beogradu, pogotovo život novopečene majke, sve je samo ne glamurozan. Pjesma govori o trenucima nesnalaženja i gubljenja u novoj sredini i o svim tim novim ulogama – kazala je Ida kojoj u svemu pomaže svekrva s kojom se odlično slaže..

>>Novog odabranika Severina je upoznala prije svog koncerta u Beogradu

>>Frano Lasić ženi se 4. put – za 30 godina mlađu!

Komentara 33

DU
Deleted user
11:20 29.04.2015.

Bravo šarićka, još jedan " pamtljivi " jugopamflet.

NO
novalastavica
11:29 29.04.2015.

Puno ih je vise naslo svoje ljubavi u Njemackoj Austriji Italiji Australiji pa i Bosni i Hercegovini nego kod bivsih okupatora.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:29 29.04.2015.

Ko su ti ospkurni likovi i zašto moramo o njima čitati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije