Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obratila se

Severina emotivno stanovnicima Banije: 'Čovjek zanijemi pred silom prirode'

Foto: Instagram
1/10
12.01.2021.
u 22:30

Podsjetimo, Severina je nakon potresa podijelila koliko je i nju isti zabrinuo.

Severina se u najnovijoj objavi obratila svim područjima pogođnim potresima. 

"Kada mi je bilo najteže, kada sam mislila da mi se ruši tlo pod nogama, pjesma me vukla za rukav... Sada kada nam se doslovno trese pod nogama, kada se trese Petrinja, Sisak, Majske Poljane, Glina, Strašnik i okolna mjesta, čovjek zanijemi pred silom prirode. Ali čovjek je obdaren nadom i vjerom i one umiru posljednje. Niste sami, niste ostavljeni. Život je borbeno polje, ali najteže borbe najjači vode", napisala je uz snimku pjesme "Rođeno moje", koju je posvetila sinu Aleksandru,  a koja je iznimno emotivno primljena s njezinog posljednjeg albuma.

Foto: FIBA/Screenshot

"Bravo i poljubac od jedne Petrinjke", "Uvijek sam ti se divio Seve, kako imaš snage zapjevati ovu pjesmu, a ne zaplakati", pisali su joj pratitelji. 

Podsjetimo, Severina je nakon potresa podijelila koliko je i nju isti zabrinuo.

"Užas, a potom strah za svoje. Zatim je uslijedila tuga za izgubljenim životima, a onda ponos na cijelu Hrvatsku pa na regiju... Emocije su to koje smo proživjeli kroz dan", napisala. 

Ključne riječi

Komentara 16

LE
lector2corrector
23:33 12.01.2021.

Wow, koji srcedrapajući članci: najprije o Hamdiji, pa Sevki... Ima li još koji Zigeuner u HR? Ima, Mesić, al' ode on u tri lepe Kikinde...

GE
genadij
23:15 12.01.2021.

Pondeljak Na Jaja Šaput, u utorak Južnjarina i Nivea Siselzijus, a u sredu bu sigurno Februarka. Pozorno pratim da si ravnam obveze prema njima.

PA
Pajo
06:10 13.01.2021.

Jedna od rijetkih majki kojoj je sud oduzeo dijete i dao ga ocu. Čestitam!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije