Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEVERINA KOJIĆ

Arsen mi je rekao: 'Čujem da imate neki film, ali nemate glazbu za njega, pa se preporučam'

Severina na humanitarnom koncertu u Splitu
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
09.04.2018.
u 16:36

Severina je sinoć nastupila na humanitarnom koncertu u Splitu i ispričala anegdotu kada joj se na svoj način javio legendarni šibenski kantautor

Severina Kojić dobro je nasmijala publiku na sinoćnjem koncertu pod nazivom "Tako mala tako snažna", koji je održan u splitskom HNK. Pjevačica je tamo nastupila uz TBF, duo Sara & Jappa, te glumce HNK Split.

- Podrška je važna, ja to znam iz svog života. Naime, bilo je situacija koje su baš loše, neću o njima. Ali bilo je duhovitih situacija u najgorim momentima za jednu ženu. Pojavio se neki film, a ja sam još uvijek uvjerena da to nitko nikad nije gledao.  U tim situacijama ljudi uvijek pruže podršku, dobila sam tisuće poruka, ali jedna mi je ostala u najjasnijem sjećanju. Zove me Arsen Dedić i kaže:

'Kolegice, ja sam čuo da imate neki film, ali nemate glazbu pa se preporučujem - rekla je Severina i dobro nasmijala publiku.

Sredstvima od ovog humanitarnog koncerta namjerava se nabavit informatički program za praćenje obavljanja postupaka uzimanja, obrade, kontrole kvalitete, pohrane krvotvornih matičnih stanica i njihove pripreme za reinfuziju, te adaptirati prostor za izolaciju potrebnu pacijentima prije i nakon transplantacije krvotvornih matičnih stanica, za što je potrebno 1,055.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar 123456
123456
19:55 09.04.2018.

izgleda kak nitko više ni taj filmek ne gleda pa ga treba malo, poreklamirati - fuuuuuuuuj!!!!

MA
mare0801
19:36 09.04.2018.

volim kada se netko zna zezati na svoj račun ali ovo je izgledalo kao proračunata "duhovitost".

DI
Direkt
18:10 09.04.2018.

Hahahaha baš veselo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije