Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ

Sestrinska ljubav! Supruga Ivice Kostelića podijelila dirljivu fotografiju

Foto: Instagram screenshot
1/10
21.07.2021.
u 21:00

Elin Kostelić na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj su njezine kćeri zagrljene te tako pokazuju svoju međusobnu ljubav.

Elin Kostelić (36), supruga bivšeg skijaša Ivice Kostelića (41), na svojem je Instagram profilu nakon dugo vremena podijelila fotografiju, a na fotografiji se vide kćeri blizanke ovog para kako pokazuju međusobnu ljubav i privrženost. Djevojčice Jana i Kata na ovom Storyju stoje okrenute leđima kameri, a odjevene su u prugaste bodiće ispod kojih se naziru pelene. Jedna djevojčica grli drugu te joj je naslonila glavu na rame i zajedno nešto proučavaju. Tu je vidljiva posebna ljubav i povezanost između sestara

Foto: Instagram screenshot
Supruga poznatog skijaša na svojim društvenim mrežama rijetko objavljuje fotografije, a kad objavljuje onda se najčešće radi o obiteljskim fotografijama. Dodajmo i da bivši skijaš i supruga imaju četvero djece, a svi su naslijedili plavu kosu od mame Islanđanke. 

Inače, djevojčice su svoje prvo pojavljivanje u javnosti imale odmah nakon rođenja jer su rođene prošle godine u vrijeme zagrebačkog potresa.

Podsjetimo, poznati hrvatski skijaš oženio se 2014. godine, a oboje su htjeli veliku obitelj. Danas par ima dva dječaka Ivana i Leona i dvije djevojčice Janu i Katu. Dodajmo i da je par upoznao 2006. godine te da se Elin bavila skijanjem. 

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Komentara 7

HU
Humbleandhonest
22:19 21.07.2021.

Krasna obitelj!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
07:44 22.07.2021.

Tek sad vidimo što su nam značili ovo dvoje kad je skijanje u pitanju. Takvo podređivanje skijanju i uspjehu na krilima roditelja jednostavno je moralo urodit plodom. Onaj lauf sa jednim štapom ? Treba li više ?

MA
marta22
23:56 21.07.2021.

Elin je nevjerojatno draga i simpatična osoba, a hrvatski govori izvrsno. To treba čuti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije