Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala optužbama

Sestra Mariah Carey tuži njihovu majku za sotonizam: 'Zlostavljanje je uključivalo i obredne žrtve'

Foto: AB1/WENN/Jae Donnelly/News Syndication/PIXSELL
1/8
07.08.2020.
u 10:20

Navodi i da je također morala gledati drugu djecu kako bivaju zlostavljana "za vrijeme sotonističkih susreta usred noći koji su uključivali obredne žrtve.

Problematična sestra glazbene dive Mariah Carey tuži njihovu majku zbog seksualnog zlostavljanja u djetinjstvu. Alison Carey optužila je majku Patriciju da ju je prisiljavala na seksualne radnje sa strancima dok je imala samo deset godina.

1/3

Navodi i da je također morala gledati drugu djecu kako bivaju zlostavljana "za vrijeme sotonističkih susreta usred noći koji su uključivali obredne žrtve", piše The Sun.

Kao rezultat, Alison, koja danas ima 57 godina, pati od post-traumatskog stresnog poremećaja i depresije, prema sudskim dokumentima podnesenim u New Yorku. Alison, koja nije bliska sa svojom sestrom, nekada je radila i kao prostitutka, a njezini prijatelji kažu da nije u lovu za sestrino nasljedstvo te da je "izgubila sve zube i samo želi platiti da ih se popravi".

"Optuženica, koja je tužiteljičina majka, dozvolila je i ohrabrila druge muške osobe, čiji je identitet za sada nepoznat, da sudjeluju u seksualnim činovima koji su definirani u kaznenom zakonu New Yorka kao prisilno dodirivanje i seksualni napad u prvom stupnju, dok je tužiteljica imala oko 10 godina", rečeno je u tužbi, podnesenoj na Vrhovnom sudu u New Yorku.

"Optuženica je također prisilia tužiteljicu da svjedoči seksualnim radnjama s odraslima i djecom tijekom sotonističkih susreta usred noći koji su uključivali obredne žrtve. Kao rezultat gore navedenog tužiteljici je dijagnosticiran post-traumatski stresni poremećaj, anksioznost i velika depresija, što ju je dovelo do zlouporabe legalnih i ilegalnih droga u pokušaju suzbijanja strašnih uspomena. Tužiteljica sada traži naknadu štete za ogromne psihičke i fizičke štete, duševne boli i namjerno nanošenje teških emocionalnih trauma", također stoji u tužbi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije