Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađena

Sestra Izabela u šoku: Nisam znala da će Danijela govoriti o mojoj bolesti

Foto: pixsell
1/6
10.12.2018.
u 20:43

Danijela Martinović na predavanju u crkvi sv. Frane u Zadru govorila je o boli koju je proživljavala kao poznata osoba i pjevačica dok joj je sestra Izabela bila bolesna.

Krajem prošlog mjeseca pjevačica Danijela Martinović u crkvi sv. Frane u Zadru održala je legitimno svoje prvo predavanje "Putovima jedne molitve".

Od njenog predavanja danas su se priopćenjem ogradili franjevci i istaknuli kako nisu oni pozvali pjevačicu da održi predavanje o svom iskustvu molitve.

Naime, Danijela je u tom predavanju govorila o boli koju je proživljavala kao poznata osoba i pjevačica dok joj je sestra Izabela bila 
bolesna. Izabel je bila iznenađena što je sestra na predavanju pričala o njenoj bolesti i za Slobodnu Dalmaciju je izjavila:

– Padam s Marsa... Mislila sam da je Danijela u Zadru pričala o sebi i svojim stvarima.  Nemam pojma, ništa nisam znala tome niti smo Danijela i ja bile u ikakvom dogovoru – rekla je i dodala:

– Nisam znala da će pričati o toj temi niti sam znala tko organizira predavanje. Prije svega, ja kao ja ne želim pričati o nekim temama u medijima, a kamoli da to radi netko drugi. Danijela je uvijek bila protiv toga i  komentirala je "da što ja više dajem izjave o svojoj nekadašnjoj bolesti, jer to više nije ni bitno ni važno". Dala mi je savjet da je nepotrebno pričati o bolesti u medijima i da, kad me novinari, pitaju o toj temi, stopiram priču. 

Pogledajte koji poznati Hrvati javno svjedoče vjeru

Komentara 21

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
20:52 10.12.2018.

Ispada kako je Danijela malko, malčice, ispilila. Hoće to, hoće.

AA
AAAAAA
21:19 10.12.2018.

danijela martinović krajem prošlog mjeseca u crkvi sv. Frane u Zadru održala je legitimno svoje prvo predavanje -------------------------------------------- 1. danijela martinović može držati predavanja o načinu nošenja tangi i to legitimno ili nelegitimno, a o duhovnosti zna koliko i svaka druga sponzoruša, 2. poslije iznošenja tolikih laži u ovom tekstu, koje su Franjevci po točkama demantirali, bilo bi za očekivati od imalo pristojnog autora da se jaaako posipa pepelom, isprića i više nikad ništa ne objavljuje, 3. sramite se "autori", pa i nemoral valjda ima svojih granica!

RO
Romika1
22:34 10.12.2018.

Pogubila se ludaca pa i rodjenu sestru prodaje da bi bila u novinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije