Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnova nije počela

Šest mjeseci nakon potresa glumački par nije se vratio u svoj stan, a sve zbog jednog susjeda

Foto: Pixsell, Instagram
1/6
04.10.2020.
u 09:00

Hrvoje Klobučar i Ana-Maria Percaić nadaju se kako će uskoro početi s obnovom svog stana u potkrovlju koji su uređivali s puno ljubavi.

U potresu koji je 22. ožujka ove godine, u jeku pandemije koronavirusa, pogodio Zagreb, velika šteta nastala je i u stanu glumca Hrvoje Klobučara i njegove djevojke, također glumice Ana-Marije Percaić. Vlasnici ostalih stanova u zgradi brzo su se dogovorili kako je potrebno brzo sanirati štetu i djelovalo je kako će obnova zgrade, u kojoj je najviše stradalo cijelo potkrovlje u kojem se nalazi stan ovo dvoje glumaca i još jedan manji stan, brzo početi. Ali, na putu do obnove i povratka u njihov dom stao im je jedan suvlasnik zgrade.

- Vanjski zid puknuo je cijelom dužinom, urušili su se dijelovi krova, a šteta je nastala jer su bivši vlasnici prije pedesetak godina maknuli konstrukcijske elemente- ispričao je Hrvoje za Gloriju. Privremeno su se smjestili u stan Hrvojeve sestre nadajući se kako će brzo početi s obnovom stana jer su brzo dobili statički elaborat i projekt obnove.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Mi smo jako dobro organizirana zgrada, plaća se pričuva i ima se dovoljno novca na zajedničkom računu, predstavnica stanara je odlična osoba, no uvijek postoji taj jedan susjed... Neki koji bi se volio okoristiti cijelom situacijom pa trpimo mi, ali i ostali stanari. Zagreb se, naime, još trese i ti oštećeni dijelovi lako se mogu urušiti i probiti pod - rekla je Ana-Marija. Ona i Hrvoje stalno dolaze u stan kako bi provjerili je li i kiša napravila dodatnu štetu jer iako je krov zaštićen najlonom voda ipak curi. Ana-Marija i Hrvoje jedino što žele je što prije se primiti posla i vratiti u svoj dom koji su s puno ljubavi i Ana-Marijine kreativnosti uređivali.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:57 07.10.2020.

promjeniti suvlasnički ugovor da za velike zahvate treba 51% potpisa a ne 100% i isključili ste tog jedno susjeda za vijeke vjekova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije