Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grammy

Šest Grammyja za Adele, dodjela u znaku sjećanja na W. Houston

grammy (1)
Reuters/Pixsell
13.02.2012.
u 07:35

Veliki dobitnici ovogodišnje dodjele nagrada su i rokeri grupe Foo Fighters koji su se okitili s pet Grammyja

Apsolutna pobjednica ovogodišnje dodjele nagrada Grammy održane u Los Angelesu je 23-godišnja pjevačica Adele koja se okitila s čak šest nagrada, i bio joj je to najljepši dar za povratak na pozornicu nakon operacije glasnica.

Istodobno, cijela je večer bila ispunjena tugom zbog iznenada preminule pjevačice Whitney Houston, koja je upravo na ovogodišnjem Grammyju planirala najavu svoga velikog povratka na scenu. Preminule Whitney u svojim su se govorima prisjetili mnogi, a Jennifer Hudson otpjevala je i jedan od najvećih hitova Whithney Houston "I Will Always Love You".

Adele je osvojila Grammyja za album godine, pjesmu godine, najizvođeniju pjesmu te za najbolju pop izvedbu, pop vokal i kratki video. Njezin album "21" prodan je samo u SAD-u u više od 6,3 milijuna primjeraka, a osvojila je slušatelje svojim hitovima "Rolling in the Deep", "Someone Like You" i "Set Fire to the Rain".

Veliki dobitnici ovogodišnje dodjele nagrada su i rokeri grupe Foo Fighters koji su se okitili s pet Grammyja, dok je Taylor Swift osvojiala dva - za najbolji country pjesmu i najbolju country izvedbu.

Bila je ovo 54. dodjela Grammyja, a nagrade su se dodjeljivale u 75 kategorija.

 

Komentara 6

Avatar simpleman
simpleman
09:40 13.02.2012.

Zasluženo za Adele. :)

Avatar comparator
comparator
10:55 13.02.2012.

Konačno nešto prirodno bez pretvaranja ,tako pitko što nas konačno vrača u stvarnost ali i pomalo izgubljenu romantiku. Osvojila me je od prve.

EU
EUfan
11:35 13.02.2012.

Napustila nas jedna kraljica i dobili smo novu kraljicu. Neka ju Bog poživi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije