Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksualna mreža

Šest glumaca iz "Prijatelja" u 10 sezona spavalo sa 135 partnera

aniston
Pixsell
06.01.2013.
u 19:13

Joey Tribbiani imao je najviše partnerica s konačnom ocjenom od 51,5 žena, dok je Ross imao 14 partnerica

Šest likova iz serije 'Prijatelji' imalo je oko 135 seksualnih partnera tijekom deset sezona legendarnog sitcoma. Prema pisanju britanskih medija, njihova iskustva daleko su od stvarnog života jer je američki prosjek što se tiče broja seksualnih partnera ipak znatno manji. Prema Kinseyjevu institutu za istraživanje seksualnosti, spola i reprodukcije, Amerikanac između 30 i 44 godine života ima od šest do osam seksualnih partnera u životu, dok je, primjerice, Chandler u prosjeku imao seks s 10,5 žena.

Razlika je još uočljivija kod žena. Studija iz 2005. godine pokazala je kako je državni prosjek kod žena u istoj toj dobi pokazao da imaju četiri seksualna partnera, dok su Monica, Rachel i Phoebe u prosjeku svaka posebno imale 14,5, 15,5 i 32,5 muškaraca.

Joey Tribbiani imao je najviše partnerica s konačnom ocjenom od 51,5 žena, dok je Ross imao 14 partnerica.

Portal splitsider.com navodi razliku između partnera za jednu noć i onih u dužim vezama. Matt LeBlanc kao Joey imao je najniži potencijal za ozbiljne veze, samo 23,5 posto. Jennifer Aniston, koja je utjelovila Rachel, bila je najspremnija na veze. S obzirom da se triput ženio, David Schwimmer koji je utjelovio Rossa od muškaraca je imao najveći postotak spremnosti na ozbiljne odnose.

Matthew Perry, koji glumi Chandlera, imao je najmanji broj partnerica, spavao je sa 10 žena tijekom deset godina snimanja serije, što se uklapa u njegov lik muškarca koji je pomalo nespretan sa ženama.

Komentara 12

Avatar flegmatik
flegmatik
19:41 06.01.2013.

Ako su koristili prezervative, sve je OK.

SE
sestrićna
20:33 06.01.2013.

mislim da je samo jedan imao najmanje toliko--

HA
Hamiclar
20:49 06.01.2013.

Opet ovi s kinseyevim institutom. Jesu li u tom broju i odnosi sa djecom ili samo odraslima? I jesu li mjerili orgazme novorođenčadi kao kinsey štopericom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije