Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasplamsala maštu

Seksi izdanje! Nakon prekida s dečkom slavna pjevačica u provod otišla bez grudnjaka

Rita Ora
Foto: Profimedia
1/8
01.03.2020.
u 20:00

Rita Ora ne tuguje nakon prekida s mladim glumcem Raffertyjem Lawom. Dokazala je to i tijekom noćnog izlaska u kojem je zablistala u seksepilnom izdanju.

Rita Ora mamila je uzdahe tijekom izlaska u Los Angelesu. Popularna britanska pjevačica porijeklom s Kosova pojavila se u noćnom klubu u odvažnom izdanju. Naime, Rita je se odlučila zabaviti bez suvišnih krpica na sebi pa je za provod odlučila odjenuti haljinu otvorenih leđa ispod koje nije nosila grudnjak.

Rita Ora
1/8

Rita se u seksi izdanju pojavila nedugo nakon prekida veze s  glumcem Raffertyjem Lawom, inače sinom slavnog Judea Lawa i Sadie Frost, kojem je očito ovim vrućim izdanjem htjela dokazati što je izgubio. 

Foto: Profimedia

Njihova romansa započela je prije nešto više od dva mjeseca, a zbližili su se na snimanju remakea filma 'Oliver Twist'. Prvi put u javnosti su se zajedno pojavili na dodjeli britanskim modnih nagrada u Alber Hallu, a potom su uživali na partiju nakon dodjele. Kemiju se nisu ni trudili sakriti, a nedugo nakon toga zajedno su viđeni i na klizanju. Ipak, ljubav nije dugo potrajala, a Rita je, čini se, nastavila dalje svojim životom kao da iza nje i nije još jedan ljubavni brodolom.

Ključne riječi

Komentara 2

HO
homophob
01:58 02.03.2020.

75% “komentara” reklame za pornografiju! Bravo VL!

DU
Deleted user
21:54 01.03.2020.

odlična je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije