Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promašaj ili?

Seksi fotka pala u drugi plan! Zbog ovoga se obožavatelji smiju dečku Lane Jurčević

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/6
06.12.2018.
u 17:00

Filip na fotografiji drži Lanu podignutu u zagrljaju, a obukao je crne sportske čarape na Guccijeve natikače, što se njenim fanovima nikako nije svidjelo.

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu je objavila fotku na kojoj se na plaži ljubi sa svojim dečkom Filipom Kratofilom, ali svu pozornost ukrala je njegova obuća.



Filip na fotografiji drži Lanu podignutu u zagrljaju, a obukao je crne sportske čarape na Guccijeve natikače, što se njenim fanovima nikako nije svidjelo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐨🐨

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

"Dokaz da papak u čarapama i natikačama može biti zgodan i ljubiti komada", "Lana, on nosi čarape na papuče", samo su neki od komentara obožavatelja.

Lana je svima odgovorila Instastoryjem, fotkama slavnih osoba koje su prihvatile trend čarapa i natikača i još dodala: "Tko kuži-kuži. Tko ne-nek obuče čarape."

 

Ključne riječi

Komentara 5

SC
schwertransport
17:50 06.12.2018.

Nek se smiju, al kad je on na toplom sa kombinacijo mesa i silikona to se nemoze platiti

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:37 06.12.2018.

Nisi bih ja nju i sa terlucima na nogama, pa nek se smiju koliko hoce.

NO
nomeinteresa
20:21 06.12.2018.

Danas ako ne pjevaš u vešu nisi pjevačica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije