Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi put priznao

Schwarzenegger otkrio detalj iz privatnog života koji je tajio godinama: 'Vrištao je i udarao nas'

Arnold Schwarzenegger is seen in Los Angeles
Foto: GOTPAP/PA Images/PIXSELL
1/7
11.01.2021.
u 15:28

Naime, Arnold, iako se deklarira kao republikanac  poznat je kao veliki kritičar Donalda Trumpa. U videu je usporedio upad Trumpovih pristaša u Capitol s Kristalnom noći za vrijeme Drugog svjetskog rata, ali i otkrio nepoznatu činjenicu iz privatnog života.

Jedan od najpoznatijih glumaca akcijskih hitova 80-ih i 90-ih godina, te bivši guverner Kalifornije, Arnold Schwarzenegger na Twitteru je objavio video u kojem se obratio svojim obožavateljima, ali i svim Amerikancima oko situacije s ruljom koja je upala u Capitol prošli tjedan.

Naime, Arnold, iako se deklarira kao republikanac  poznat je kao veliki kritičar Donalda Trumpa. U videu je usporedio upad Trumpovih pristaša u Capitol s Kristalnom noći za vrijeme Drugog svjetskog rata, ali i otkrio nepoznatu činjenicu iz privatnog života. 

 

"Moramo zajedno izliječiti ono što se upravo dogodilo. Moramo to liječiti, ne kao republikanci ili kao demokrati, već kao Amerikanci", kazao je Schwarzenegger na početku videa pozivajući na slogu između dvije strane, te je zamolio da podrže činjenicu da je pobjeda Joea Bidena potvrđena, bez obzira na to što je Donald Trump, u sada već obrisanom videu na ugašenom Twitter profilu tvrdio da su rezultati izbora lažni, te da je Biden ukrao pobjedu. Mnogi su tvrdili da su upravo njegove riječi bile poticaj njegovim pristašama da upadnu na Capitol i naprave kaos u kojem je živote izgubilo četvero ljudi, a posljedice se osjećaju i nekoliko dana kasnije, te je jedan od policajaca zaduženih za osiguranje sam sebi oduzeo život u subotu. 

"Rulja nije razbila samo prozore Kapitola. Rulja je razbila i ideje koje smo uzimali zdravo za gotovo i pogazila same principe na kojima je osnovana naša zemlja", kazao je Arnold te dodao da je rođen 1947. i sam osjetio posljedice Drugog svjetskog rata na svojoj koži u djetinjstvu. 
"Nikada to nisam podijelio tako javno jer je to bolno sjećanje. Ali moj bi se otac vraćao kući pijan jednom ili dva puta tjedno, vrištao bi i udarao nas i plašio moju majku. Nisam ga smatrao sasvim odgovornim jer je naš susjed isto to radio svojoj obitelji, a isto su radili i mnogi drugi očevi u susjedstvu" priznao je Arnold. 

"Čuo sam to svojim ušima i vidio svojim očima. Ljudi su bili u velikoj boli od stvari koje su učinili, ali i zbog šrapnela u tijelima. Mog oca i naše susjede također su zavodili lažima, a ja znam kamo takve laži vode" dodao je glumac koji je rekao i da ocu ne zamjera više što je činio. 
No, za Trumpa nema niti jednu dobru riječ, te njemu mnogo toga zamjera. 
"Predsjednik Trump neuspjeli je lider. Ući će u povijest kao najgori predsjednik ikada. Dobra stvar je što će uskoro biti nebitan kao stari tweet", kazao je. 

Inače, Schwarzenegger se doista uspješno oporavio od teške operacije zbog koje je neko vrijeme u listopadu proveo u bolnici. Rođen je sa srčanom manom, a otkrio je da mu je ugrađen novi aortni zalistak.  "Imam novi aortni zalistak uz moj novi zalistak plućne arterije od prošle operacije. Osjećam se fantastično i već šećem ulicama Clevelanda", kazao je Arnold i dodao fotografije iz bolnice, a potom i neke iz šetnje.  Schwarzenegger je 2018. bio na hitnoj operaciji na otvorenom srcu, te mu je tada zamijenjen zalistak plućne arterije. 

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar savskokupališteZagreb
savskokupališteZagreb
15:48 11.01.2021.

Sad je ko novi.

PR
pravednik2
15:58 11.01.2021.

Čovjek s mozgom. Za razliku od slamnatih na ovome forumu.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
18:34 11.01.2021.

Ispade ti ipak seronja Arni. A vidimo na koncu i veliki lažov, tolike godine skrivaš oca zlostavljača ili ipak i opet lažeš jer u ovoj situaciji spomenuti naciste vjerojatno treba pojačati dojam. Čudi me da nisi židove spominjal ili možda jesi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije