Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelijepa Elizabeth

Scena seksa u bazenu proslavila je ovu glumicu koja 24 godine nakon filma 'Showgirls' izgleda ovako

Foto: Profimedia
1/6
24.08.2019.
u 13:12

Elizabeth Brekley ne ponosi se ulogom u filmu 'Showgirl' i iako je zahvaljujući ulozi Naomi dobila status jedne od najseksepilnijih glumica ta uloga joj nije pomogla u kariejri.

Kada se u ulozi lijepe Naomi Malone glumica Elizabeth Brekley pojavila u filmu 'Showgirls' nije oduševila kritiku i te 1995. godine osvojila je Zlatnu malinu za najgoru glumu i najgoru debitanticu.

Iako ovakav start nije djelovao obećavajuće Elizabeth je zahvaljujući ovom filmu stekla status jedne od najseksepilnijih glumica, a film je s vremenom postao kultni film.  Ovaj film poznat je scenama seksa, a posebno je upečatljiva Elizabethina scena seksa u bazenu te njene scene striptiza. Glumica ne voli govoriti o ovom filmu i uvjerena je kako je odluka da prihvati ulogu Naomi bila loša i naštetila joj je odmah na početku karijere.

– Svi su bez daha pratili Naominu borbu i nadam se da vas je ovaj film tješio i popravljao vam raspoloženje – rekla je jednom prilikom osvrćući se na svoju ulogu u filmu. Ples je njena strast od djetinjstva, a roditelji su joj u kući napravili posebnu prostoriju za ples kada su shvatili koliko voli plesati.

Nakon što je diplomirala englesku književnost bacila se u manekenske vode koje su je gurnule i prema glumi. Prvi filmu u kojem je igrala bio je 'Fog' (1987.) te je glumila i u popularnoj seriji 'Spasilačka služba'. U svojoj biografiji nakon 'Showgirls' nije zabilježila veći uspjeh na filmskom platnu, ali se zato pojavila u brojnim serijama.

Foto: PA/Pixsell

Elizabeth sada ima 47 godina i jednako privlači svojom ljepotom i savršenim stasom baš kao i prije 24 godine kada se pojavila u filmu 'Showgirls'. I dalje se bavi plesom i posvetila se obiteljskom životu, suprugu Gregu Laurenu te njihovom sinu Sky Coleu.

Komentara 2

AN
AnkicaKovac
18:20 24.08.2019.

Moramo si priznati, i ovo je vrlo važna vijest koju moramo znati. Baš sam se neki dan na WC-u pitala šta je sa njom.

DU
Deleted user
14:04 24.08.2019.

Kako se u stvari ona zove..Elizabeth Brekley ili Elizabeth Berkley ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije