Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugotrajan proces

Scarlett Johansson čeka teška borba za skrbništvo nad kćeri Rose

Scarlett Johansson
Foto: PA/Pixsell
1/3
08.03.2017.
u 14:29

Roamin Dauriac želi da njihova kći Rose živi s njim u Francuskoj, dok Scarlett ne pristaje na takav dogovor i želi da malena odraste u Americi

Scarlett Johansson predala je papire za razvod od Romaina Dauriaca. Odluka glumice da se nakon dvije godine braka rastanu sada je postala i službena.

Osim brakorazvodne parnice par će, javljaju mediji, voditi i žestoku i prljavu borbu za skrbništvo nad njihovom trogodišnjom kćeri Rose.

Dauriac želi da mu kći odrasta u  Francuskoj dok Scarlett želi da Rose živi u Americi. Par je već ljetos shvatio da u njihovom braku više nema ljubavi, a službeno su to javnosti priopćili u siječnju. 

Tada su se navodno dogovorili oko skrbništva nad Rose, ali u međuvremenu se Romain predomislio i želi da Rose živi s njim u Francuskoj. 

>>Scarlett Johansson: Nije prirodno cijeli život biti u vezi s jednom osobom

>>Nakon dvije godine braka razvodi se Scarlett Johansson

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije