Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DILA

Doznajte sadržaj omiljene sapunice: Dila se u bolnici bori za život

Dila
Foto: Promo
02.02.2014.
u 19:55

Serija Dila prikazuje se od ponedjeljka do petka u 20.05 sati na Novoj TV

PONEDJELJAK

U Dilin je ured banuo naoružani čovjek zbog čega su svi u velikom šoku. I Riza i g. Sejit žele pronaći i kazniti počinitelje. Dila nagovara g. Sejita da se stvar riješi pravnim putem. Ali Riza taj incident ne pušta. Ulazi u trag unajmljenome ubojici koji je želio ubiti Dilu. No Azer je u potrazi za istim čovjekom kako bi ga spriječio da progovori.

UTORAK

Azer poduzima iznenađujući potez ne bi li ostvario svoj san o vjenčanju s Fatmom. Ona je ionako preplašena zbog Azerove bolesne ljubavi pa zbog ovoga počne još više paničariti. Sultan je jako ljubomorna na veliku pažnju koju Dila uživa te uz Hajrijino huškanje počinje smišljati kako da je se riješi. Dila je zbog Sultanine prljave igre pala niza stube te se u bolnici bori za život.

SRIJEDA

Sultan misli da će zbog nesreće koja je snašla Dilu ona izaći kao pobjednica, ali računica će joj se pokvariti te će se suočiti s neočekivanim prijetnjama. Zbog Azerove pretjerane pažnje i nagovaranja, Fatma smišlja kako da okonča vezu, ali ni sama nije svjesna u kakvu se opasnost uvalila. Melike i dalje omalovažava Gurbet prijeteći joj velikom tajnom, no bijes se u njoj toliko nagomilao da samo što nije pukla.

ČETVRTAK

Dugo tajenje boli za izgubljenim djetetom dovelo je Dilu do emocionalnog kraha. Nakon brojnih intenzivnih emocija koje je proživjela, Dila donosi odluku koja će joj promijeniti život, napušta Sarigol i netragom nestaje. Riza i g. Sejit svim silama trude pronaći je. Riza je spreman pokušati sve, samo da ne izgubi svoju ljubav. Dila je ustrajna u odluci da ode i to nekamo vrlo daleko.

PETAK

Gurbet koju Melike neprestano ugnjetava odlučila je tu situaciju privesti kraju te se sprema na veliku prevaru. Melike pak mora obaviti mnogo važniji i opasniji posao koji će dovesti u sukob Barazogluove i Selamogluove. Dila i Riza našli su se u Istanbulu te donose vrlo važnu odluku u vezi sa svojim životom i ljubavi. Međutim, stiže vijest da je Azer upucan...

>>Šarmantni Riza iz "Dile": Odustao bih od glume da mi supruga prijeti razvodom, obitelj mi je najvažnija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije