Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NO PROBLEMO

Sassja ima novi spot za pjesmu „S njom“

Sassja
Foto: Promo
1/2
15.01.2018.
u 14:56

Suradnju s Elementalom, Sassja je nastavila i u ovoj pjesmi pa je glazbu i aranžman radio Ante Zvonimir Stamać, a Erol Zejnilović je u pjesmi odsvirao gitare.

 S nedavno izašlog albuma „No problemo“, Sassja je skinula još jedan singl. Radi se o pjesmi „S njom“ za koju je, kao i uvijek, sama pisala tekst. Suradnju s Elementalom, Sassja je nastavila i u ovoj pjesmi pa je glazbu i aranžman radio Ante Zvonimir Stamać, a Erol Zejnilović je u pjesmi odsvirao gitare.

Na prekrasnoj lokaciji Buškog jezera u BIH snimljen je i video spot u režiji Level Medije

 

 „Na jednom druženju s Elementalom rekla sam Zvonetu da napravi muziku onako kako me on želi čuti, kako me on zamišlja. Upravo to je i napravio jer mi je svojom glazbom pomogao da tekstom izbacim neke misli koje me dugo bole. Tako mi je ova pjesma došla kao neka vrsta terapije i puno mi znači zbog toga. Spot za ovu pjesmu u početku nismo planirali, ali kad sam vidjela predivne predjele Buškog jezera, rekla sam Jasminu da spot obavezno trebamo snimati upravo tamo. Tako je spot nastao na putu za Brač, a pejzaž je baš lijepo sjeo uz ovu pjesmu.“ – rekla je Sassja

Album "No problemo" koji je pokupio odlične kritike imat ćete prilike uživo čuti 9.3 u Vintage Industrial Baru kada je zakazana promocija istog.

Ulaznice su u prodaji od 18. siječnja po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna. Moguće ih je kupiti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije