Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Braču

Saša, Tin i Kedžo ponovno na okupu, oduševili su fanove koji ne staju s komentarima: Nostalgija

showtime
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/20
16.08.2021.
u 13:20

"Ajme, nostalgija na kvadrat", poručili su fanovi nakon što je Saša Lozar podijelio fotografije na kojima se članovi prvog boybanda druže.

Članovi prvog hrvatskog boybanda Saša Lozar, Tin Samardžić i Damir Kedžo ponovno su se okupili. Saša je na svojem Instagram profilu podijelio fotografije druženja na kojem se vidi da se Tin i on druže u Supetru na otoku Braču, a Kedžo im pravi društvo preko videopoziva. Članovi prvog boybanda u Hrvatskoj na fotografijama su vidno dobro raspoloženi, a u komentarima je i sam Lozar istaknuo da je u Supetar došao kako bi se družio "s frendom nakon sto godina". "Saša, Tin i Kedžo reunion 2021", napisao je u opisu, a u komentarima je pitao hvata li njegove pratitelje nostalgija. Njegovi pratitelji su odmah reagirali. "Ajme, nostalgija na kvadrat", poručila im je jedna osoba. "Ajme, moj san je ostvaren", napisala je druga. "Ovo je očekivanije od Friends reuniona", još je jedan od komentara. Također, neki su i citirali stihove njihova hita tako da se to uklopilo u temu ponovnog okupljanja. "365 je prošlo dana", citat je. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, ovaj boyband javnosti je postao poznat 2003. godine kada su se pojavili u showu Story Supernova Music Talents. Njihov hit, pjesma ''365'' popularna je i danas, a uz nju su snimili još nekoliko pjesama te zatim krenuli svatko svojim putem. Dok su se Saša i Kedžo nastavili baviti glazbom, Tin se odselio u Ameriku i o njemu se malo zna. Dodajmo još da Samardžić ima običaj doći svako ljeto u Hrvatsku, a tako je i ove godine. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:23 16.08.2021.

Mađioničari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije