Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putovanje

Saša Lozar: U otkrivanju romantike u gradu ljubavi

'                               '
Foto: ''
1/4
10.12.2010.
u 10:39

Pjevač i radijski voditelj provjerio je sa suprugom Marinom je li Pariz romantičan kao što svi tvrde

Saša Lozar, pjevač i odnedavno voditelj na Narodnom radiju, u Pariz se zaputio s misijom da otkrije skriva li taj grad romantiku koja je opisana u mnogim filmovima i opjevana u pjesmama.

– Sa ženom sam otišao na produženi vikend da se sam uvjerim je li Pariz romantičan i mogu potvrditi da priče o tome nisu bile lažne – rekao je 30-godišnji glazbenik.

Sa suprugom Marinom romantiku je otkrio u skrovitim uličicama prepunim malih bistroa, gdje su uživali u vrhunskim sirevima koje Saša obožava, a na pariškim su platama iznimno maštovito posloženi.

– Inače ne marim za to da vidim znamenitosti niti se priklanjam tome da što je svima fascinantno mora biti i meni, no Eiffelov toranj zaista je veličanstven i svakako se vrijedi popeti na njegov vrh – još uvijek pod dojmom kaže Saša. Suprotno očekivanjima, Parižani su ugodni i susretljivi, što potvrđuje i jedna mala zgoda.

– Hotel u kojem smo odsjeli bio je u centru, ali kako sam tek došao, nisam ga mogao točno locirati pa sam na ulici zaustavio jednu gospođu koja je odmah izvadila svoj iPhone i na karti mi pokazala u kojem smjeru moram ići – prisjetio se Saša. Naravno da je obilazak trgovina bio nezaobilazan dio putovanja u ljubavnu i modnu meku.

– Kad putujete sa ženom, znate da je šoping obavezan. Mislim da bi bilo svetogrđe da nismo ušli u Chanel ili Louis Vuitton. Naravno da se kući nismo mogli vratiti bez darova za kćer Evu koju su čuvali baka i djed – kaže Saša kojeg je posebno oduševilo što pauzu za ručak većina stanovnika iskoristi za mali piknik na zelenim površinama.

– Super je kako svi u odijelima sjede na travi i uživaju u baguetteima i svojim finim vinima – s nostalgijom se prisjetio Saša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije