Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napravio je to diskretno

Saša Broz progovorila o bivšem suprugu, jedan njegov potez potpuno ju je oduševio

saša broz
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/4
16.03.2020.
u 10:35

Redateljica Saša Broz mnoge je iznenadila objavom posvećenom bivšem suprugu, glumcu Ranku Zidariću.

Koronavirus unio je posljednjih tjedana nemir i u živote mnogih Hrvata. Zbog pandemije mnogi su mahnito počeli skupljati zalihe hrane i kućnih potrepština, a imuna nisu ostala ni neka poznata lica. Jednom od njih, glumcu Ranku Zidariću, javno se zahvalila i redateljica Saša Broz i mnoge oduševila statusom posvećenim bivšem suprugu.

saša broz
1/5

"Vezano na novonastalu situaciju i šire. Drage dame ako planirate u skoroj budućnosti nabaviti bivšeg supruga toplo preporučujem model koji ja imam – on ostavlja ujutro, diskretno pred vratima trotjednu zalihu hrane i širi asortiman iz apoteke", napisala je Saša, čija je objava u kratkom roku oduševila njezine pratitelje.

Foto: Facebook/RTL

''Divna gesta'', ''Svaka čast'', ''Ranko je duša'', ''Najljepši dio mi je ovaj... diskretno'', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Inače, Saša i Ranko razveli su se 2000. nakon šest godina braka u kojem su dobili kćer Saru. Unatoč ljubavnom krahu, uspjeli su održati prijateljski odnos pa se njihove nove obitelji i da danas druže. Koliko su bliski, Saša često ističe i u intervjuima u kojima za svojeg bivšeg supruga ima samo riječi hvale.

 

Ključne riječi

Komentara 47

Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
11:17 16.03.2020.

Bolesno društvo! Umjesto da su ovakvi u mišjoj rupi, ona je ugledna članica društva.

Avatar Jopa
Jopa
12:13 16.03.2020.

Hvala na poučnom i nadasve interesantnom članku.

PU
paul-umpe
10:56 16.03.2020.

cudi me kako joj se suprug nije zvao Ante.Ma slucajno je Ranko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije