Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao i prvi X!

Sarah Seifert stigla u Supertalent, žiri: 'Jesi ovo napravio da isprovociraš Martinu?'

Foto: Nova TV
19.11.2018.
u 09:20

Sarah Seifert, koja se proslavila u prošloj sezoni Supertalenta, sinoć se pojavila na pozornici kako bih dodatno začinila nastup svog kolege Marina Prpića. No to joj, barem ako je suditi po komentarima žirija, nije pošlo za rukom.

Twerkerica Sarah Seifert u prošloj sezoni Supertalenta podigla je najviše prašine. Osebujna Vukovarka i sinoć je stigla na pozornicu Supertalenta, no ovog puta kako bi dodatno začinila nastup Marinu Prpiću.

Usred njegovog showa žongliranja s bocama, na sceni se pojavila i Sarah koja je zatresla stražnjicom i šokirala žiri. Najveće razočarenje moglo se vidjeti na licu Martine Tomčić koja je po prvi puta u polufinalnoj emisiji stisnula X. 

- Moj X se isključivo odnosi na tvoj nastup, ove irelevantne stvari, da ne kažem iritantne neću ni komentirati- poručila je Tomčić Marinu kojem Sarin angažman, sudeći po komentarima, nije bio najpametniji potez. Twerkanjem nije bila oduševljena ni Maja. 

- Jel' to bila tvoja ideja? Zašto? Da iziritiraš Martinu ili da imaš veći PR? Ja protiv Sare nisam imala ništa prošle godine, međutim danas je to bilo potpuno nepotrebno. Da je ona imala koreografiju, ja bih rekla ok, ali skinut se i zatwerkat s guzom... Nije se dogodilo ništa. Šejkat uz Od Požege do Županje, glupo je, bezveze. Kad je glupo, glupo je. Nije cool - izjavila je Maja. Marin je sa smiješkom potvrdio da je upravo on došao na ideju da mu se Sarah pridruži na pozornici, a to mu nije pomoglo da izbori finale showa. Umjesto njega u finalu ćemo gledati sjajnu pjevačicu Adnu Šestić i veselu harmonikašicu Vanessu Jakac. 

Ključne riječi

Komentara 10

IS
istinaizlike
09:58 19.11.2018.

Ono kad netko za karijeru izabere tresenje guzicom....

AN
AnteKino
09:58 19.11.2018.

Mogu se svi skinuti i tamburati ku...m ili guz.m., pa i ovi iz žirija fuj......

DU
Deleted user
13:40 19.11.2018.

kit uljesura ju ocjenjuje...jal rula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije