Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli starije

Njihova veza šokirala je sve, a Sarah su upozoravali da će joj to uništiti karijeru

Foto: PA/Pixsell, DPA/Pixsell
1/4
08.12.2017.
u 11:38

Sarah Paulson i Holland Taylor u vezi su dvije godine, a zbog ljubavi prema 32 godine starijoj kolegici Sarah su upozoravali da bi mogla ostati bez mnogo uloga

Zvijezda serija ''Američka horor priča'' i ''Narod protiv O. J. Simpsona'', glumica Sarah Paulson šokirala je prije dvije godine javnost priznanjem da je u vezi s 32 godine starijom glumicom Holland Taylor, dobro nam poznatom iz humoristične serije "Dva i pol muškarca''. 

Sarah je prvi put nakon dvije godine progovorila o vezi sa 74-godišnjom Holland te je otkrila kako su je mnogi upozoravali da bi je ova ljubav mogla koštati karijere. 

– Moji životni odabiri su nekonvencionalni.  U vezi sam sa starijom osobom i mnogi zato našu vezu smatraju fascinantnom i čudnom. A meni je to najmanje zanimljiva stvar o meni. Uvjeravali su me kako će ova veza uništiti moju karijeru, a ja o tome nikad nisam razmišljala tako – izjavila je Sarah za The Edit.

Iako su joj mnogi savjetovali da s Holland ne izlazi u javnost i da vezu skriva od medija jer bi mogla izgubiti brojne poslove, Sarah kaže kako joj  nikada nije palo na pamet skrivati u koga je zaljubljena.

Zbog svih tih silnih savjeta o tome kako prezentirati svoju vezu u javnosti, Sarah se prije ovogodišnje dodjele Emmyja dvoumila oko toga hoće li na dodjeli javno iskazati ljubav svojoj Holland.

– Zapitala sam se hoće li ljudi koji ne znaju taj podatak o meni biti zaprepašteni, no to sam svejedno učinila – rekla je 42-godišnja glumica.

1/8

 

Komentara 38

KV
kvatrić
12:21 08.12.2017.

A sad čekamo da i Mile Kekin i Rade Šerbedžija konačno obznane svoju vezu.

HR
hromcan
13:19 08.12.2017.

Moraš biti bolestan u glavi......

Avatar rubinet
rubinet
12:14 08.12.2017.

je li ovo potrebno komentirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije