Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi izgled

Sara je u 'Životu na vagi' izgubila 34 kilograma, a sada je pokazala dekolte i oduševila pratitelje

Sara Sitarić
Foto: RTL
1/7
14.09.2021.
u 08:00

Podsjetimo, u show je  ušla sa 137,7 kilograma, a na posljednjem vaganju imala je 103 kilograma. U showu je upoznala i Marina Marušića, u kojeg se zaljubila, no prekinuli su prošle godine.

Sara Sitarić (20) , bivša kandidatkinja showa "Život na vagi" na Instagramu je objavila novu fotografiju snimljenu na jednoj svadbi proteklog vikenda. Sara je izgledom oduševila svoje pratitelje koji su joj uputili niz komplienata, a mnogima je za oko zapeo i njezin dekolte koji ne ističe često na društvenim mrežama. Podsjetimo, u show je  ušla sa 137,7 kilograma, a na posljednjem vaganju imala je 103 kilograma. U showu je upoznala i Marina Marušića, u kojeg se zaljubila, no prekinuli su prošle godine. 

Podsjetimo, Sitarić je nakon sudjelovanja u showu "Život na vagi" upisala fakultet, ali i vratila dio kilograma koje je skinula sudjelovanjem u ovom showu.  Tada je objavila video u kojem je iskreno progovorila o tom problemu.

Foto: Instagram

- Ja sam vratila 30 kilograma od kraja showa (gotovo sve!), sada sam u minusu 18 kg, ali skidanje ovih kilograma bilo je daleko dugotrajnije, teže i s puno vanjskih distrakcija s kojima se nisam znala nositi, koje su mi stavljale fokus na druge stvari, a ne na mene. I još uvijek sam u procesu skidanja vraćenog", kaže Sara napominjući da je mršavljenje, kao i debljanje, psihološki, a ne fizički proces. "I zato osuđivanje najviše govori o osobi koja osuđuje, a ne o onoj koja ima problem.

Želim vam svima da imate predivne živote pune svjesnosti i zahvalnosti za sve što VI imate i život sa što manje osude, kritičnosti i potrebe za naslađivanjem nad tuđom nesrećom jer je sve prolazno pa tako nikada ne znate što vas u životu može snaći.... Za neke stvari, zaista, zna biti prekasno - rekla je tada Sara. 

Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije