Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nostalgija

Sara iz 'Života na vagi' u problemima nakon odlaska od Marina: 'Sve me skršilo'

Sara Sitarić
Foto: Instagram
1/6
17.01.2020.
u 13:07

Sara je nedavno bila u posjetu svojem dragom u Zadru, a zajedničkim provodima oboje su se hvalili i na društvenim mrežama. Marino ju je upoznao s gradom, ali i s prijateljima i obitelji koji su Saru odlično prihvatili.

Sara Sitarić i Marino Marušić upoznali su se i zaljubili tijekom posljednje sezone showa ''Život na vagi''. Iako je on iz Zadra, a ona iz Ladimirevaca, udaljenost im ne predstavlja problem.

Sara je tako nedavno bila u posjeti kod svojeg dragog u Zadru, a zajedničkim provodima oboje su se hvalili i na društvenim mrežama. Marino ju je upoznao s gradom, ali i s prijateljima i obitelji koji su Saru odlično prihvatili. Stoga i ne čudi što joj je rastanak od Marina i odlazak iz Zadra teško pao. Da je nostalgična, priznala je svojim obožavateljima na Instagramu.

– Evo mene kod kuće, Zadar i ja nećemo se dugo opet vidjeti, mene je sve skršilo, teška upala grla, nostalgija... – otkrila je Sara koja je nedavno otkrila kako, za sada, velikih planova za budućnost s Marinom nema te da svoj odnos grade iz dana u dan.

– Postoji mnogo barijera koje se događaju u vezi na daljinu i zato ne želimo planirati puno unaprijed jer, ako nešto spriječi naš plan, nećemo se razočarati – izjavila je nedavno simpatična 19-godišnjakinja za RTL.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije