Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potresna ispovijest

Sara iz 'Života na vagi' šokirala priznanjem: 'Uzela sam nož u ruke i htjela se prerezati'

Foto: RTL
1/7
07.12.2019.
u 17:15

Najmlađa natjecateljica 'Života na vagi' priznala je kako se tri godine borila s depresijom. - Grozan je bio taj period i dosta dugotrajan. U jednom trenutku sam stala, što više da radim sa sobom? - ispričala je Sara.

Nakon što je najteži kandidat 'Života na vagi' Ivan Jakubovski rasplakao sve u studiju svojom potresnom pričom o gubitku 12 članova obitelji u ratu, suze na oči mnogima je natjerala i najmlađa ovogodišnja natjecateljica Sara Sitarić. Samozatajna 18-godišnjakinja šokirala je mnoge kada je javno priznala da se tri godine borila s depresijom koja ju je dovela do ruba.

- Grozan je bio taj period i dosta dugotrajan. U jednom trenutku sam stala, što više da radim sa sobom? Najradije bih samo nestala i sjećam se da sam jednom uzela nož u ruku i idem se sad prerezati, ali ne možeš, boriš se sam sa sobom, kao da jedan mozak upravlja ovom rukom koja želi, a drugi mozak ne, ne mogu to opisati, to je prestrašno - ispričala je Sara i otkrila kako njezini roditelji za to sve do sada nisu znali.

Njezina potresna ispovijest šokirala je i trenera Edina. - U šoku sam. Jedna tako divna mlada djevojka da pomisli nešto tako - komentirao je Edin.

- To se dogodilo jednom i ne ponovilo se nikad. Znam da se neće ponoviti -dodala je Sara koja je u showu izgubila više od 30 kilograma, a sreća joj se osmjehnula i na ljubavnom planu. Upravo u showu rodila se romansa između nje i Marina, a oboje se nadaju da će se njihov odnos nastaviti i nakon showa.

Foto: RTL

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
18:29 07.12.2019.

A koga je to šokirala? Hehe, kad bi se mi šokirali od svake izjave od bilo koga, nitko se nikad ne bi ni oporavio od šokova 😁😁😁! Malo olaaaadite novinari....

DU
Deleted user
18:23 07.12.2019.

prisilno gledam emisiju... zbog supruge.. ali su mi se svidjeli natjecatelji, bar su ih istesali.. SVI su pobjednici... čestitam svima.. i ja bih trebao skinuti bar 5 kg, ali ( još) nisam karakter...naime, ljuti me ad* min koji me bez veze kažnjava.. pa pojedem 5 neplaniranih napolitanki 😁

Avatar rubinet
rubinet
17:27 07.12.2019.

'Uzela sam nož u ruke i htjela se prerezati"..ali nisam,ali eto sad to moram ispričati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije