Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi singl

Sanjivom i melodičnom pjesmom 'Sami' Mangroove najavljuju treći album

mangroove
Foto: Promo
1/2
11.04.2014.
u 13:56

Zagrebački kvartet Mangroove prošlog je tjedna objavio novi singl 'Sami' kao najbolju najavu trećeg studijskog albuma koji stiže krajem godine

Zagrebački kvartet Mangroove prošlog je tjedna objavio novi singl 'Sami' kao najbolju najavu trećeg studijskog albuma koji će do kraja ove godine objaviti za izdavačku kuću Dancing Bear.

Singl 'Sami' je sanjiva, melodična, proljetno-jesenja pjesma i duhom prati sve svoje prethodnike 'Radio','U životu je važno', 'To se smije' i 'Blizu' koji su skinuti s odličnog albuma 'Put na mjesec' objavljenog 2012. godine. 'Sami' je producirao jedan od najboljih producenata u svom žanru - Zvonimir Dusper Dus.

Također, s animiranim spotom 'U životu je važno' Mangroove je ušao u službenu konkurenciju 23. po redu Dana hrvatskog filma.

>>Mangroove u Vintageu predstavlja pjesme s albuma "Put na mjesec"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije