Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utučena glumica

Sanja Vejnović otkrila tužnu vijest: 'Naš voljeni Arthur sada trči vječnim lovištima'

Foto: Instagram screenshot
1/11
02.03.2021.
u 13:10

U komentarima ispod fotografije mnogi su joj uputili riječi podrške, ali i podijelili svoje osobno iskustvo.

Glumica Sanja Vejnović sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila tužnu vijest. Sanja se, naime, prije šest dana zauvijek oprostila od svog voljenog ljubimca, psa Arthura.

- 30.4.2007.-24.2.2021. Artur, naš voljeni sada trči negdje u Vječnim lovištima - napisala je Sanja pa uz emotivnu fotografiju s ljubimcem dodala 'Svi psi idu u raj'. U komentarima ispod fotografije mnogi su joj uputili riječi podrške, ali i podijelili svoje osobno iskustvo. - Auuu ja sam pet godina iako sam nabavio ovčarku patio i patio za svojim Indijem ...i još mi zna suza krenut - napisao je jedan od Sanjinih pratitelja na društvenim mrežama.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Vejnović je nedavno gostujući u RTL Direktu javno progovorila o seksualnom zlostavljanju, ali i neugodnom iskustvu koje je doživjela na vlastitoj koži.

- Radilo se o jednom kolegi koji je bio puno stariji, ja sam imala samo 20 godina, on je imao 25 godina više. Oženjen i vrlo poznat i prihvaćen od društva. Svi su ga voljeli. Pokojan je pa mu neću reći ime. On je na silu htio ući u sobu kada smo spavali u hotelu na snimanju. Izgurala sam ga, nije se ništa dogodilo. Rekla sam da ću vikati i izgurala sam ga iz sobe. Zanimljivo je ono što se dogodilo drugo jutro, ja sam prešla preko toga i nisam nikome to rekla. Bila sam sretna da sam ja izvojevala svoju malu pobjedu i da sam ga otjerala. On se na mene ljutio i sa mnom nije htio razgovarati. Nije htio proći tekst prije scene i to je rezultiralo svojevrsnom prijetnjom. Sljedeći film koji sam trebala raditi, a već sam se dogovorila s redateljem, kad je čuo da bih trebala glumiti glavnu ulogu, rekao je da se to neće dogoditi. I to se stvarno nije dogodilo. Jedina moja mala satisfakcija bila je da nisam to krila od filmske okoline. Kad bi se njegovo ime spomenulo, ispričala bih svoje iskustvo s njim - otkrila je Vejnović.

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Cornelius
Cornelius
13:15 02.03.2021.

I pajcek od suseda Štefa kanil je u vječna lovišta, ali ga je Štefek spremil na tavan. U komadima. Čitava ulica tuguje, objavite to prosim vas.

LA
lakont
14:46 02.03.2021.

Kako ste jadni, da mi nije muka od balkanskog seljakljuka jos bi i bilo zao

GE
genex
13:41 02.03.2021.

I moj sused Lojzek se požalio da mu u zadnje vrijeme i viagra slab pomaže na žalost njegove Štefe.Dajte prosim vas ak se može angažirati Veljača i cijeli NGO.Rekel mi je Lojzek da more i Sanjica i da bu je probal utješiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije