Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg od vreve

Sanja preselila na selo, peče svoj kruh, u vrtu ima rajčice, tikvice, salatu...

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/4
08.11.2017.
u 14:25

Pjevačica je u vikendici na Mrežnici prije provodila ljeta, a kad su sin Luka i kći Lana odrasli odlučila je više vremena provoditi na selu

Vikendica na Mrežnici u Donjem Zvečaju, pjevačici Sanji Doležal prije je služila za privremeni bijeg od gradske vreve Zagreba, a danas joj je kuća na Mrežnici stalni dom.

Kako je ispričala gostujući u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma" njena kći Lana i sin Luka dovoljno su veliki i odrasli i mama im ne mora stalno biti pri ruci i zato je Sanja odlučila sve više boraviti u svojoj oazi mira na Mrežnici. Obrađivanje vrta postala joj je glavna zanimacija i pohvalila se kako su joj ove godine uspjele rajčice i imala je jako dobar  urod s krastavcima, dok s tikvicama i nije pobrala baš takav uspjeh. 

- U mom malom mjestu, ima slatki dućan, restoran i kafić i to je to. Automobil mi ne treba i imam pet minuta hoda uz brdo do trgovine, ali zapravo mi ni trgovina ne treba jer radim svoj kruh, u škrinji imam domaće meso i zapravo kad prošećem selom obavim šoping.  Sada u vrtu imam raštike, zasadila sam i salatu i matovilac i svašta se nađe u mom vrtu - ispričala je Sanja gostujući u emisiji kod voditeljice Barbare Kolar. 

VIDEO: Gdje su nekad poznate TV voditeljice i urednice

Komentara 12

PR
prajdali100
18:36 08.11.2017.

Trebala je ranije......

NE
nemanatrag
15:32 08.11.2017.

Prelijepa Sanja...vraća vjeru u ženski rod...

SX
sudbina x
08:10 09.11.2017.

Sanja se hrani zdravo i sigurno će živjeti do smrti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije