Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA DAMA

Sanja Musić Milanović oduševila ženstvenom kombinacijom u Dubrovniku

Dubrovnik: Svečano otvorene 71. Dubrovačke ljetne igre
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/7
11.07.2020.
u 12:41

Inače, prva dama Hrvatske modna je poklonica domaćeg dizajna jer smatra da se i nošenjem odjeće hrvatskih kreatora šalje poruka

Dubrovačke ljetne igre sinoć su otvorene po 71. put i to prvi put u Gradskoj luci, a ne na Stradunu. Otvorenje su pratili predsjednik Zoran Milanović s prvom damom Sanjom Musić Milanović, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek i drugi uzvanici, koji su ceremoniju pratili s broda Zrinski. dok se publika smjestila na gradskim zidinama, uz pridržavanje epidemioloških mjera. 

Dubrovnik: Svečano otvorene 71. Dubrovačke ljetne igre
1/3

Sanja Musić Milanović plijenila je pozornost odjevnom kombinacijom u suknji cvjetnog uzorka i bijeloj košulji. Inače, prva dama Hrvatske modna je poklonica domaćeg dizajna jer smatra da se i nošenjem odjeće hrvatskih kreatora šalje poruka. Tako je na inauguraciji svog supruga nosila Varteksovu haljinu boje pudera. Iako su mišljenja o haljini bila podijeljena, a dok su je neki opisivali kao „dostojanstvenu“ i „smirenu“, drugi su smatrali da je bila premalo svečana za prigodu u kojoj ju je odjenula.

Dubrovačke ljetne igre kao i obično zatvorit će se 25. kolovoza. 

 

Ključne riječi

Komentara 25

GO
gogs
13:38 11.07.2020.

men se čini da bi i predsjednik i prva dama trebali malo na tanke šnite

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:25 11.07.2020.

Opet ste počeli reklamirati zorangutanovu ženu? Ali piše novi priručnik koji će prodati školama, o jabukama i kruhu? ...#Narode izdrži

PE
PetiElement
14:10 11.07.2020.

Uf, što reći.... 🤭😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije