Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeno tv lice

Sanja Doležal vraća se na televiziju, evo u kojoj ulozi ćemo je gledati

Foto: Nova TV
1/4
19.01.2018.
u 14:30

Od ponedjeljka ćemo je gledati na Novoj TV  gdje će u sklopu emisije IN magazin imati svoju rubriku ''Kuhanje je IN''.

Omiljeno estradno lice, pjevačica Sanja Doležal vraća se na male ekrane!

Od ponedjeljka ćemo je gledati na Novoj TV,  gdje će u sklopu emisije IN magazin imati svoju rubriku ''Kuhanje je IN''. Sanja će savjetovati, kuhati, otkriti svoje kulinarske trikove, ali i imati interakciju s gledateljima. Svi gledatelji pozvani su da se jave IN magazinu putem e-maila kuhanjejein@novatv.hr, preko službene Facebook stranice IN magazina ili pismom Novoj TV te da Sanji postave pitanja, predlažu jela koja bi voljeli vidjeti u emisiji, zatraže ili ponude svoje kulinarske savjete. 

– Drago mi je da sam postala dio najgledanije televizije u Hrvatskoj i vesele, mozaične emisije IN magazin. Veselim se s gledateljima podijeliti svoje dugogodišnje iskustvo u kuhinji. Kuhanje me opušta i veseli, zaista mislim da je obiteljski stol mjesto gdje se obitelj na najljepši način druži i uz domaću hranu stvara najljepše uspomene. Tako ću i ja u novoj rubrici Kuhanje je IN, podijeliti svoje uspomene iz djetinjstva, okuse i mirise uz koje i danas uživa  moja obitelj i prijatelji – poručila je Sanja.

Što je Sanja pripremila za gledatelje IN magazina, doznat ćemo u ponedjeljak od 17.30 na Novoj TV!

1/9

Komentara 39

ŠO
Šokac1
14:40 19.01.2018.

Pokraj toliko zgodnih, mladih i sposobnih djevojaka po TV ekranima stalno se mota, po izmišljenim emisijama, nekoliko istih "svetih" žena koje su, ruku na srce, davno prošle čak i "srednje godine". Sramotno !

SN
snovakor
14:59 19.01.2018.

danas svaka šuša može kuhati na TV ... i prodavati maglu kako se kuha ..

OV
ovrhovršitelj
15:20 19.01.2018.

O neeeee....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije