Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije lako

Sanja Doležal sasvim iskreno: U prvi čas si paraliziran, a onda nekako život ide dalje

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/7
19.12.2021.
u 22:00

Zajedno s Vladimirom Kočišem Zecom i Marinkom Colnagom nastupila je na koncertu Želim život koji pomaže rad zZaklade Ana Rukavina.

U sklopu humanitarnog koncerta Želim život koji pomaže rad Zaklade Ana Rukavina sudjelovali su i Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago. Publici su otpjevali dobro poznate hitove ''Za dobra stara vremena'', ''Ja sam za ples'' i "Milena generacijo moja".  Sanja, Zec i Marinko uvijek se rado odazivaju humanitarnim akcijama, a pjesmom Zakladu Ana Rukavina podržavaju već 15 godina. U vrijeme pandemije kada su koncerti i nastupi pred publikom ne baš tako česti veseli ih svaka prigoda da zapjevaju i nadaju se kako će se u 2022. po tom pitanju stvari ipak promijeniti na bolje. Rado prihvaćaju pozive da nastupaju u humanitarne svrhe.

- Uvijek smo dobre volje jer prenosimo dobru energiju na druge, a i tebi je lakše da si pozitivan. Prisjećamo se Aninog sna i tih trenutaka - kažu Sanja, Zec i Marinko za Dnevnik.hr. S teškim životnim situacijama i gubitkom voljene osobe su se susretali, a Sanja Doležal kojoj je suprug Nenad Šarić preminuo 2012. godine zna kako je teško nositi se s gubitkom voljene osobe i veli:

- Svi smo doživjeli tragedije i to najbliže, nema tu univerzalnog recepta. Svatko se nosi sa svojom boli na svoj način, kod nekog traje kraće kod nekog duže. Lakše je kad to podijeliš s prijateljima, a prije svega naučiš živjeti s tom boli. U prvi čas si paraliziran, a onda nekako život ide dalje, Bogu hvala imaš djecu, prijatelje, kad su nam bili najteži trenuci, tu smo bili jedni za druge. Uz nju su uvijek bili članovi benda, kao što je i ona bila uz njih u teškim životnim momentima. To je naglasio i Vladimir Kočiš Zec i rekao kako su se svi znali stvoriti u roku 15 minuta ispred njegovih ulaznih vrata kad bi im rekao da prolazi neki težak period i da treba pomoć. 

Ključne riječi

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
18:03 20.12.2021.

Sjećamo se Rajka Dujmića. Čudno kako su ga neki brzo zaboravili a nikad od njih ne bi bilo pjevača da nije bilo njega. Umjesto da pjevaju, oni bi kuhali.

CO
Cochise
19:47 20.12.2021.

Da nije bilo pokojnog Rajka ne bi bio poznat nitko od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije