Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pjesma s kolegicama

Sanja Doležal priznaje: Pekla sam kruh svaki dan i vaga je pokazala rezultate takvih akcija

Sanja Doležal
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
12.05.2020.
u 18:36

Sanja Doležal i njezine kolegice iz mjuzikla "Menopauza" opisale su kako su provodile dane u karanteni i zajedno su napravile obradu pjesme "Na bačvama vina" u kojoj su pjevale o kilogramima.

Sanja Doležal, Karmela Vukov Colić, Arijana Čulina i Salome napravile su veliki uspjeh s mjuziklom "Menopauza" i za svaku predstavu tražila se ulaznica više. Zbog pandemije koronavirusa ove četiri kreativke nisu se vidjele duže vrijeme jer su Karmela i Sanja u Zagrebu, Salome je u Ljubljani, a Arijana u Splitu, ali i dok su u izolaciji njihov kreativni duh ne miruje i napravile su svoju obradu pjesme "Na bačvama vina" u kojoj su  na duhovit način ilustrirale dane u karanteni u kojima se jelo malo više nego inače. Sanja Doležal je ispričala kako je na početku cijele priče s pandemijom koronavirusa stalno slušala sve vijesti i dezinficirala stalno sve.

Sanja Doležal
1/9

- U početku sam manijakalno slušala vijesti od jutra do mraka, čistila i dezinficirala stan do iznemoglosti. Naravno, u pauzama čišćenja, kuhala, pekla kruh svaki dan, iako su pekare radile...Naravno da je i vaga počela pokazivati prve rezultate takvih akcija. Tako sam živjela prva dva tjedna, u nevjerici i šoku. Prihvaćanjem situacije, odlučila sam smanjiti količinu vijesti, ugasila televizor. Puno čitam, kao i  uvijek, samo što sada imam više vremena, jer nema predstava niti koncerata. Pogledala sam neke dobre dokumentarce, serije, ali najviše od  svega, lijepo vrijeme provodim u prirodi. Veselim se povratku u kakvu takvu normalu, jer nisam osoba koja je navikla na preduge pauze u poslu.  Ono što je dobro u svemu ovome, da smo se ponovno okrenuli sebi, svojim najbližima i ponovno po stoti put shvatili koliko nam je malo potrebno za mir i sreću. Zdravlje i naši najbliži. Svima želim puno sreće i što prije neka nova, dobra vremena - izjavila je Doležal. Ni Salome ne skriva kako je na početku stalno kuhala i pekla kruh što se odrazilo na njezinoj liniji, ali sada se lagano vratila prirodi i sportu i najavila je rat kilogramima.

- Nadam se da se sad to s koronom lijepo smiruje i da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali. Bit će malo drugačije, ali bar da krenemo s poslom i da se počnemo opet grliti i ljubiti. Sada jedva čekam da se cure i ja okupimo i bacimo ćakulu kao prave žene - veli Salome. Arijana Čulina se također veseli trenutku kad će se opet okupiti ekipa iz mjuzikla "Menopauza", a ovo vrijeme u karanteni je iskoristila za pisanje slikanje, kućanske obveze pa su joj dani bili ispunjeni. Karmela Vukov Colić kaže kako je u ovom periodu pandemije više naučila cijeniti vrijednost zagrljaja, a vrijeme kod kuće je iskoristila da se odmori i više druži s djecom, a naučila je i peći kruh od vlastitog kvasca. Ekipa "Menopauze" pozorno osluškuje mjere koje donosi Stožer i vesele se popuštanju istih i nadaju se kako će uskoro pred publikom opet izvoditi svoj mjuzikl.

 

 

Komentara 1

Avatar BettyFH85
BettyFH85
01:34 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije