Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila ih

Sanja Doležal javila se s odmora, pratitelji joj poručili: 'Djevojčica, kao kad je počinjala karijeru'

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/19
05.08.2022.
u 07:43

- Negdje na pučini - napisala je pjevačica u opisu fotografije nastale na brodu na kojoj je pozirala u zanimljivom svjetloplavom kaftanu s motivima morskih životinja i sve oduševila.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (58) sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama otkrila da trenutno uživa na odmoru. Sanja nije otkrila lokaciju na kojoj se nalazi, no ipak se javila pratiteljima.

- Negdje na pučini - napisala je pjevačica u opisu fotografije nastale na brodu na kojoj je pozirala u zanimljivom svjetloplavom kaftanu s motivima morskih životinja i sve oduševila. "Predivna", "Wow", "Vi ste, Sanja, oduvijek baš slatki i simpatični", "Djevojčica, kao kad je počinjala karijeru", "Curica lijepa moja", "Krasna naša Sanja", "Budi uspomene", neki su od komentara njezinih pratitelja uz fotografiju.

Podsjetimo, Doležal je ljetos s pratiteljima podijelila fotografije s različitih lokacija. Prvo je otkrila da je boravila u Londonu u posjetu kćeri Lei koja tamo studira na jazz akademija,  zatim se javila s Mrežnice, točnije iz Donjeg Zvečaja gdje ima vikendicu koja je idealno mjesto za bijeg od gradske vreve gdje u posljednje vrijeme provodi sve više vremena.

– Drva spremna za zimu, lavanda u cvatu, gredica buja... sad je vrijeme za kupanje – napisala je Sanja tada uz niz fotografija.

VIDEO Prije dvije godine napustio nas je Rajko Dujmić: Njegove pjesme hitovi su za sva vremena!

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
07:56 05.08.2022.

Oni koji pišu djevojčica ti su svi čoravi i slijepi i treba im štap jer nevide ništa.Žena sa 58 godina pa djevojčica izgleda sasvim ok za svoje godine nista puno mlađe.Objavila neke slike i iz mladosti ko i severina i i svi pišu joj kako je mlada, ćore

DU
Deleted user
09:09 05.08.2022.

Je, je..djevojčica. Od sest banki :-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije