Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izgled

Pogledajte promjenu Sandre Perković, osvježila je usne

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
08.03.2018.
u 12:17

Naša atletičarka odlučila se za malu promjenu i posjetila jednu polikliniku

Otkako je izgubila nekoliko kilograma, naša proslavljena atletičarka Sandra Perković promijenila je i svoj stil i sve češće je možemo vidjeti u izazovnim i ženstvenim kombinacijama. 

Sve više pozornosti Sandra posvećuje i frizuri i make-upu i na Instagramu ima sve više fotografija s modnih događanja, iz frizerskog salona i druženja s prijateljicama, a manji je postotak fotografija sa sportskog terena. Sandra je nedavno posjetila jednu našu polikliniku kako bi osvježila usne i pojačala im volumen hijaluronskim filerima. 

 

 

– Naša Sandra priprema se za proljeće... nakon čišćenja lica odlučili smo se za osvježenje usana – piše ispod fotografije na Instagramu na kojoj je fotografija prije i poslije tretmana. Za razliku od mnogih poznatih koji nemaju mjeru kod ovakvih zahvata, Sandra zna mjeru i teško je na prvu primijetiti veću razliku. 

1/10

Komentara 25

Avatar Ashley
Ashley
13:46 08.03.2018.

Sve sto nije prirodno, nije lijepo.

IL
ilijan
14:48 08.03.2018.

Baš su neke žene tako jadne, žao mi je ih!

ŽO
žoržet
13:42 08.03.2018.

to se tak veli, 'osvježila'? stalno se pitam koji je to feler u ljudima, uspjesnima ili neuspjesnima, da se nagrđuju tim tupastim plastičnim duck-faceom, umjesto da se hite i 'delaju' ono kaj im stvarno ide... pritom u sandrinom slučaju svakakoo isključujem politiku i slične javne istupe i nastupe osim sportskih:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije