Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa

Sandra Perković pokazala zavidnu figuru i otvorila sezonu kupanja

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/10
12.06.2018.
u 09:01

Naša atletičarka na Instagramu se pohvalila kako uživa na plaži.

Naša najbolja atletičarka Sandra Perković često se na Instagramu pohvali novom frizurom, novom haljinom, a sad se pohvalila i otvaranjem sezone kupanja.

Sandra je objavila kratku snimku na Instagram storyju i pokazala svoju zavidnu figuru do koje je došla postupno tijekom zadnje dvije godine. Izgubila je desetak kilograma i često napominje kako to nije napravila da bi izgledala kao manekenka nego je taj korak poduzela zbog boljih sportskih rezultata. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

– Odlučili smo prošle sezone krenuti s drukčijom prehranom, drukčijim načinom treninga. Počela sam gubiti kilograme, ali ne naglo, već postupno. Tako sam u dvije sezone izgubila deset kilograma. Znam, odmah su počele raznorazne priče, ali moje mršavljenje nije bilo iz hira, nisam gubila kilograme kako bih izgledala kao manekenka – otkrila je prošle godine u intervju u Večernjaku. 

Otkako je smršavjela, Sandra je promijenila i svoj modni stil i sve češće je viđamo u izazovnim i ženstvenim izdanjima. 

1/10

 

Komentara 6

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:49 12.06.2018.

Uz zavidnu figuru zavidna je i kolekcija medalja ove neprikosnovene kraljice bacačkih disciplina !

PR
prajdali100
11:09 12.06.2018.

Uživaj. Ti si već odavno ušla u legendu.

DE
Deodatus
11:03 12.06.2018.

Zavidno je uvukla stomak, postoji opasnost da se zalijepi za leđa. Sandra, tebi nisu potrebne takve gluposti, okani se blesavih novinara i treniraj dok si još mlada, ljepotu ti nitko nemože ukrasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije