Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na odmoru je

Sandra Perković mami uzdahe u vrućim bijelim kupaćim gaćicama

Foto: Instagram
1/10
18.07.2020.
u 20:30

Sandra je poradila na liniji i izgleda odlično, a to dokazuje i fotografija u vrućim bijelim kupaćim gaćicama.

Naša najbolja bacačica diska, Sandra Perković trenutačno se odmara od sportskih obaveza na Jadranu. Na društvenim mrežama je pokazala da zaista uživa, a osim često objavljuje fotografije u badiću. Sandra je poradila na liniji i izgleda odlično, a to dokazuje i fotografija u vrućim bijelim kupaćim gaćicama.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, prva postaja odmora jedne od naših najuspješnijih sportašica bio je Split nakon kojeg se Sandra uputila na Vis i posjetila je Modru špilju i na Instagramu je objavila fotografiju zbog koje su je neki obožavatelji usporedili sa slavnom filmskom divom. Na fotografiji na kojoj nosi veliki bijeli šešir koji je štiti od sunca Sandra izgleda predivno, zaključili su to njezini obožavatelji i usporedili su je sa Sophijom Loren.

Nedavno je proslavila 30. rođendan i rekla kako je dijete u njoj i dalje prisutno i zahvalila se svim divnim ljudima kojima je okružena. - Lete, lete godine, a tek je trideseta. Možda više nisam više “klinka”, ali dijete u meni i dalje se igra. S vremenom naučiš da život čine male stvari , puno veselja i dobri ljudi. Ovakva kakva jesam ponosna sam što je moj život satkan upravo od takvih “sitnica”! Sretna sam što je moj život ispunjen dragim ljudima, divnim čudima i prekrasnim momentima! - rekla je na svoj rođendan.  Sandra je već dugo u vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem i iako se lani šuškalo kako je par prekinuo jer je Sandra neko vrijeme prestala objavljivati njihove zajedničke fotografije, ali sportašica je to demantirala i rekla kako je Edis jednostavno osoba koja se ne voli fotografirati.

Ključne riječi

Komentara 15

GA
Galebzeleni
21:23 18.07.2020.

Od sportašice do jeftino izgleda nekakve sponzoruse. Jel to ona Bandiceva ulizivacica?

SI
sickre0420
21:41 18.07.2020.

jel to placen oglas ili??!

DM
drazen.muhvic
21:09 18.07.2020.

Prije je izgledala kao morž. Sada izgleda kao mršavi morž...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije