Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike i pohvale

Sandra Perković u vrućim hlačicama: Sad si već premršava

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
17.10.2017.
u 10:04

Sportašica kaže kako ima 80 kilograma i ne smatra da ima manekensku figuru

Instagram Sandre Perković svakim danom postaje bogatiji njenim izazovnim fotografijama, a jednu takvu atletičarka je objavila i za vikend.

– Nemojte biti praznovjerni. Ništa se ne može dogoditi na petak 13. što se ne može dogoditi na subotu 14. – napisala je uz fotku na kojoj na sebi ima crne mrežaste čarape i vruće hlačice.

 

 

Komplimenti nakon objave ove fotografije nisu izostali, ali bilo je i komentara kako je možda Sandra malo pretjerala s gubitkom kilograma. 
– Super izgledaš, ali ovo je sad već premršavo – piše u jednom od komentara. 

Sportašica je nedavno rekla kako ima 80 kilograma i smatra da nipošto nema manekensku građu.

1/14

Komentara 10

SA
samuraj
10:46 17.10.2017.

Sad je već i dosadna, a ne samo premršava.

DO
domagoj1492
11:39 17.10.2017.

sandri bi bilo bolje da se vrati sportu gdje ima zlatne rezultate. puno pametnije nego da se rasteže po novinama kao zvaka. novine su za Ciganovice i slične zgubidane.

Avatar debela koli
debela koli
10:42 17.10.2017.

Klizi ka bulimiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije