Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo godina su zajedno

Sandra Perković otkrila detalje svoje veze s trenerom i odgovorila hoće li se uskoro vjenčati

Foto: Instagram
1/8
22.09.2020.
u 19:15

Već je godinama u sretnoj vezi sa svojim trenerom Edis Elkasević i iako se neko vrijeme nagađalo kako više nisu zajedno to nije bila istina.

Sandra Perković ovo ljeto je zbog pandemije koronavirusa imala vremena za uživanje i odmor jer su sva velika sportska natjecanja bila odgođena, pa je Sandra s veseljem dočekala vijest kako se ovogodišnje izdanje Hanžekovićevog memorijala ne odgađa i ove godine ostvarila je devetu pobjedu na atletskom mitingu u Zagrebu s hicem od 64.67 metara. - Zadovoljna sam svojom devetom pobjedom na Hanžeku, sretna sam što se atletika vraća na stadione, da ova negativna sezona završila pozitivno u mom rodnom gradu - rekla je nakon pobjede.

U intervju koji je sada dala za IN Magazin rekla je kako se razlikuje od tipičnih bacačica diska jer one tek u 30-ima krenu svojim vodama, a Sandra je već u svojim 20-ima bila ozbiljno u bacačkim vodama. - Ako su one tek krenule s trideset godina, ja se nadam da će i meni krenuti još bolje. Bacačice općenito mogu duže trajati - rekla je Sandra. Već je godinama u sretnoj vezi sa svojim trenerom Edis Elkasević i iako se neko vrijeme nagađalo kako više nisu zajedno to nije bila istina, a uskoro bi ovaj sretni par mogao koračati i pred oltar. - Ja sam njega upoznala kad sam imala 15 godina. Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Naša dugovječnost je upravo u tome što me on ne osuđuje ni najbolju ni najgoru jer, nekako bih rekla, ima on te trenerske crte i u privatnom životu.Kad se razdvojimo na dva sata, ja dođem puna dojmova, kao da nas nije bilo tri dana - ispričala je Sandra.

Na pitanje živcira li ju što sve zanima kad će se udati.- Ne, ne ide mi na živce jer me nitko ne pita, ja svima kažem: 'Ja idem u Tokio sa svojim prezimenom!' To je neka interna zezancija. Kako ja imam dva zlata, iz Rija i Londona, Perković je to osvojila, sad bi bilo glupo da u Tokio dođe neka Elkasević i ne dao Bog da ta Elkasević ne osvoji zlato. Mislim da bi mu to prisjelo. I on me pušta da odradim svoju priču, da odradim sa svojim prezimenom u Tokiju, onda ćemo lako - kaže Sandra. 

1/8
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:36 22.09.2020.

Edise, izdrži !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije