Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mediji mu iskopali "skandal"

Sandra Bullock opet ljubi nasilnika?

Sandra Bullock
Foto: News Syndication/PIXSELL
1/5
09.09.2015.
u 17:52

Sandra i Bryan zajedno su odnedavno, a upoznali su ih zajednički prijatelji. Osim toga, mediji su već istražili 41-godišnjeg fotografa i manekena

Jennifer Aniston i Sandra Bullock velike su i dugogodišnje prijateljice. Stoga ne čudi što je Sandra svog novog dečka Bryana Randalla vrlo brzo upoznala s Jennifer i njenim suprugom Justinom Therouxom.

Cure su otišle na večeru, a s njima su bile i njihove jače polovice. Prema riječima svjedoka, čini se da su se sjajno zabavljali zajedno. Inače, Sandra i Bryan zajedno su odnedavno, a upoznali su ih zajednički prijatelji. Osim toga, mediji su već istražili 41-godišnjeg fotografa i manekena. Čini se da i on ima burnu narav. Naime, 2012. njegov susjed ishodovao je na sudu zabranu pristupa za Bryana.

Bryan je, naime, izmet psa svog susjeda nabacao po zidu njegove kuće. Bryana je ljutilo što njegov susjed nije skupljao izmet vlastitog psa. Nakon nekoliko upozorenja, odlučio se za nešto kreativniji pristup. Susjed je potom otišao na sud, govoreći da se boji Bryana jer ima oružje i burnu narav. Sandra je prije njega bila u vezi s Jessejem Jamesom koji ju je varao.

>>Jennifer Aniston postala majka šestomjesečne curice

>>Možete li vjerovati da ova žena ima 51 godinu?

Komentara 4

MA
maxxxx
07:10 10.09.2015.

nasilnik? stvarno? ljubitelji pseće kakice opet jašu

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
04:07 10.09.2015.

Jel ova prva slika stvarno ona ?

LA
LANA555
18:45 09.09.2015.

Zena voli naseljnika To ju rajca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije