Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova uloga

Sandra Bagarić: Blago sam posesivna majka, ali sinovima ne branim njihove snove

06.10.2014., Zagreb - Operna pjevacica Sandra Bagaric.  Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/4
01.06.2015.
u 10:43

Uloga u novoj seriji nove TV 'Samo ti pričaj' opernoj pjevačici prva je veća televizijska rola

Opernu pjevačicu Sandru Bagarić naviknuli smo gledati u kazalištu, na pozornici te u televizijskim showovima, ali je još nismo imali priliku gledati kao televizijsku glumicu. Istini za volju, imala je nekoliko epizodnih gostovanja u različitim serijama, ali tek je u pilot-projektu Nove TV, seriji "Samo ti pričaj", koju smo gledali ovog vikenda, dobila zapaženiju ulogu.

– Već sam dvadeset godina na sceni, pjevam, glumim, plešem, vodim... u svim sam varijacijama na tu temu. Glumila sam u seriji „Zabranjena ljubav", gostovala u epizodi serije „Naša mala klinika", a uloga Dubravke u „Samo ti pričaj" nekako je prirodno izabrala mene jer, ako sam neku ulogu svladala u životu i najdulje je igram, to je uloga supruge i majke – kaže Sandra, koja ne skriva svoje zadovoljstvo ulogom.

– Prvi put u životu bila sam na audiciji i, kao što sam rekla, uloga je jednostavno izabrale mene. Po scenariju je trebala biti Zagrepčanka, a moj je uvjet bio da zadržim melodiku svoga jezika te bogatstvo izražajnosti. Vrckava je, temperamentna, strastvena, brani svoje stavove, britka na jeziku, emotivna, odana, brižna majka, pomalo dokona i zanovijetalo, ali još uvijek u punoj snazi, iskričava, optimistična... – opisuje simpatična 41-godišnjakinja svoj lik.

Radnja serije prati život triju ljubavnih parova različitih generacija (najmlađi par igraju Asim Ugljen i Edina Pršić, a najstariji Mirela Brekalo i Ratko Glavina) koji doživljavaju kojekakve situacije. Sandrina supruga u seriji igra Igor Mešin, njezin kolega iz kazališta "Komedija".

Njena omiljena titula

– Na daskama „Komedije" nismo imali priliku zajedno igrati. Pratim Igorove TV uspješnice, svestran je glumac, režiser i voditelj. Profesionalan je, kolegijalan, a i on i ja smo u uspješnim brakovima te nam je tematika i naša uloga u „Samo ti pričaj" najprirodnije nametnuta – zadovoljno će Sandra. Žena koju glumi u seriji tuguje nakon što joj sin ode iz roditeljskog doma, no pjevačica za sebe kaže kako se nada da svoje sinove, 15-godišnjeg Marka i 10-godišnjeg Lovru, neće sputavati u ispunjenju životnih ciljeva.

– Svojim roditeljima dajem orden za to što nikada nisu ubijali moju kreativnost, ideje i poglede na život te su me lagano i nenametljivo navigavali, uvijek prisutni bodrili me i hrabrili dajući mi na znanje da će uvijek biti uz mene kad meni to zatreba. Nisu mi nametali svoja iskustva i strahove i naučili me da svijet otkrivam oprezno, otvorena srca s velikim osmijehom na licu. Ja se nadam da će jednoga dana i moji sinovi moći o meni reći isto – kaže Sandra. Na pitanje je li posesivna majka, odgovara:

– Svaka je majka blago posesivna. Uživam u ulozi majke, jako puno o sebi učim kroz svoju djecu, slušam ih i osluškujem njihove potrebe, kreiram naše zajedničko vrijeme kvalitetno, grlim ih, udišem ih, oni su mi dali titulu mame – kaže operna pjevačica, koja je poznata po svojoj brbljavosti. A kad je tako, onda je i sasvim logično pitati Sandru čuje li često od sinova i supruga Darka Domitrovića: Samo ti pričaj.

Osunčana i raspjevana

– Vrlo, vrlo, vrlo često, po nekoliko puta na dan! Ma često i sama sebi, kad sam ljutita, kažem: Ma samo ti pričaj – uz smijeh će Sandra.

Prošle zime gledali smo je kao jednu od članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", a Sandru bi ta dužnost mogla čekati i u novoj sezoni, no ona o tome zasad samo šuti. A dok nove transformacije koje ćemo gledati u popularnom showu ne stignu na male ekrane, Sandri preostaje uživanje u ljetu. Kako ga namjerava provesti?

– Uz pjesmu! Kako to lijepo zvuči! Imamo nekoliko ljetnih koncerata, snimanja, a ja sam majstor u manevriranju između posla i užitka, tako da ćete me preplanulu, osunčanu, vedru i nasmijanu još dugo gledati i slušati.

>>Igor Mešin: Sandra Bagarić i ja idealan smo bračni par

>>Ova lica zvuče nam poznato! Kreće nova sezona showa Nove TV

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije