Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio je gost iznenađenja

Sandi je posvetio je tetovažu Balaševiću, a otkrio je kada su se upoznali i sprijateljili

Foto: Instagram
1/6
05.03.2021.
u 11:15

Ostaje mi to što se volimo... Tetovaža valjda dovoljno govori u kojoj sam mjeri bio fan Đorđa Balaševića. Što god da radim - ne mogu tu strašnu istinu odagnati iz glave, poručio je Sandi nakon što je objavljeno da je Balašević preminuo.

Nakon smrti glazbenika Đorđa Balaševića pjevač Sandi Cenov na Instagramu je otkrio svoju tetovažu na kojoj su ispisani stihovi Balaševićeve pjesme  je kao posljednji oproštaj Đorđu Balaševiću održao virtualni koncert izvodeći njegove pjesme "Ostaje mi što se volimo".

- Ostaje mi to što se volimo... Tetovaža valjda dovoljno govori u kojoj sam mjeri bio fan Đorđa Balaševića. Što god da radim - ne mogu tu strašnu istinu odagnati iz glave. A što je još gore - ni iz srca - napisao je Sandi uz fotografiju tetovaže koju je objavio na Instagramu. Ubrzo je na ovoj društvenoj mreži održao i koncert na kojem je pjevao Balaševićeve pjesme i bio je to njegov način da se oprosti od glazbenika i prijatelja kojeg je jako cijenio.

- Jedna kultna osoba mog vremena, koja je onako jedna od dvije-tri najveće osobe što se tiče pameti, umjetnosti, što se tiče tog traga koji je ostavio na moju generaciju - rekao je Sandi u razgovoru za IN Magazin. Otkrio je kako je Balaševića upoznao prije 19 godina kada su ga pozvali da bude glazbeni gost iznenađenja na 18. rođendan njegove kćeri Jelene Bebe. 

- Dosta davno, još u fazi kad smo se družili, znao je on da imam tu tetovažu. Rekao mi je da mu je to jedna od najdražih pjesama, a jako davno ju je napisao - ispričao je Sandi i dodao kako se riječima iz Balaševićeve pjesme "Ostaje mu što se volimo"  vodio u mnogo situacija, pa i u ovoj u kojoj čeka da se glazba vrati na pozornice i da mu se omoguće nastupi pred publikom. 

 

 

Komentara 2

Avatar Cornelius
Cornelius
14:51 05.03.2021.

J..... ti blablašević kevu trofaznjaču!

SO
sohnahoakasaa
18:16 05.03.2021.

Od tog bedaka niš čudno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije