Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvoji!

Samo nas nebo rastaviti može: Večernji te vodi na koncert legende Miše Kovača!

Mišo
Foto: Promo
1/4
18.10.2019.
u 14:09

Ostalo je još 1000 ulaznica za donje tribine, u prodaju pušten dodatni kontigent VIP ulaznica

Ne propusti priliku uživati na koncertu godine na najboljoj poziciji Arene Zagreb! Okupi prijatelje oko stola uz najveće hitove legende hrvatske glazbe, te VIP uslugu koja uključuje pića po narudžbi i poslugu tijekom cijele spektakularne večeri! Budi jedan od 100 sretnika koji će uživati u glazbenom događaju godine na jedinstven način i kupi svoje VIP ulaznice.

Foto: Arena Hospitality Group

svojevrsni je kulturološki i sociološki fenomen kojeg obožava publika od 7 do 77 godina. Uz njegove pjesme rasle su generacije, tako da ne postoji osoba koja nije čula za hitove kao što su 'Ako me ostaviš', 'Ti si pjesma moje duše', 'Ostala si uvijek ista', 'Poljubi zemlju', 'Dalmatino', 'Svi pjevaju, ja ne čujem', 'Drugi joj raspliće kosu', 'Nikoga nisam volio tako' i 'Dalmacija u mom oku'. Upravo će te pjesme s njim pjevati publika na velikom zagrebačkom koncertu 'Samo nas nebo rastavit može' 26. listopada u Areni Zagreb.

Večernjak dijeli 10x2 karte za koncert Miše Kovača, a sve što trebaš je odgovoriti na naše nagradno pitanje. Nagradni natječaj traje do srijede, 23. listopada u 12 sati.

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije