Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova ljubav

Samo dva mjeseca nakon prekida! Bruno Petković ljubi našu poznatu sportašicu

Foto: Instagram, Emica Elvedji/Pixsell
1/8
18.12.2019.
u 09:51

Nogometaš Bruno Petković prije dva mjeseca okončao je vezu s manekenkom Teom Slavicom, a ovih je dana snimljen tijekom prisnog druženja s našom poznatom tenisačicom Donnom Vekić.

Samo dva mjeseca nakon prekida, Dinamov nogometaš Bruno Petković u središtu Zagreba viđen je s poznatom tenisačicom Donnom Vekić. Bruno i Donna uživali su u zajedničkom druženju na Adventu, ne skrivajući se pri tome od pogleda znatiželjnih prolaznika.

Uživaju zajedno

Mnogi su odmah pomislili da je riječ o novoj ljubavi na domaćoj sceni jer su Bruno i Donna izgledali vrlo prisno. Iako o privatnom životu nerado govore, od izvora bliskih nogometašu i tenisačici doznajemo kako odnedavno provode sve više vremena zajedno i u tome uživaju. Hoće li se iz svega izroditi nova ljubav, pokazat će vrijeme, no to ne bi bilo čudno s obzirom na to da će jedno za drugo zasigurno imati puno razumijevanja jer oboje žive istim načinom života koji iziskuje puno truda i odricanja na putu do novih sportskih uspjeha.

Inače, Donnina posljednja poznata veza bila je ona s 12 godina starijim švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom s kojim se razišla u svibnju ove godine nakon četiri godine ljubavi. Njihova ljubav planula je u travnju 2015. godine i to nedugo nakon što se osvajač tri Grand Slama razveo od suprug Ilham s kojom ima kćer Alexiju.

Zbog svega su 34-godišnji Stanislas i 22-godišnja Donna svoju vezu neko vrijeme držali u tajnosti. Nakon prekida Donna se posvetila karijeri, baš kao i Bruno kojem sada na terenu ide bolje nego ikada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Iznenadni razlaz

Podsjetimo, informaciju o prekidu ljubavne veze u listipadu nam je potvrdila Brunina bivša djevojka, 20-godišnja manekenka Tea Slavica. Lijepa Zagrepčanka tada nam je tek kratko porukom potvrdila da je njihovoj ljubavi došao kraj. "Možete napisati da je Bruno Petković od sada slobodan dečko”, poručila nam je Tea.  Sa svog Instagram profila obrisala je sve slike s Dinamovim igračem.

Nakon što smo ju upitali o razlozima prekida rekla nam je kako “ne želi davati komentare na svoju bivšu vezu”, čime nam je potvrdila da je između njih zaista gotovo. Kontaktirali smo i Petkovića koji nam također nije htio davati nikakve komentare vezane uz prekid s Teom Slavicom. Nekoliko sati kasnije, i s njegovog su Instagram profila nestale njihove zajedničke fotografije. Tko je koga ostavio još uvijek nije do kraja jasno, no sigurno je da par već neko vrijeme ima problema u vezi koja je rezultirala prekidom.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Bruno i njegova sada već bivša djevojka upoznali su se preko društvenih mreža, a ubrzo nakon toga Bruno je Teu pozvao na prvi spoj. Zbog raznih obaveza, prohodali su nekoliko mjeseci poslije. Tea je Brunu do sad pratila na svim njegovim utakmicama, što je često objavljivala i na društvenim mrežama. - Prije utakmice, moja dužnost kao djevojke je da ne nabijam nikakav presing, te da budem tu ako treba razgovor i da mu stojim kao podrška - rekla je 20-godišnjakinja prije nekoliko mjeseci u razgovoru za jedne hrvatske dnevne novine. Jedno drugome bili su velika potpora, što je potvrdio i Bruno u jednom od svojih intervjua. - Uz moju obitelj i prijatelje, najveća podrška mi je Tea. Ona me podržava svaki dan - komentirao je za medije u ožujku.

Tea studira međunarodno poslovanje na Rochester Institute of Technology u Zagrebu. Ove je godine osvojila titulu prve pratilje na natjecanju za Miss Universe Hrvatske, no ipak ne voli kada ju u javnosti oslovljavaju kao manekenku. Tea je inače i unuka najbogatije Hrvatice, Zdenke Infeld koja je na čelu jedne od najpoznatijih tvornica za izradu žica za žičana i gudačka glazbala, Thomastik Infeld Vienna.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar southman
southman
10:44 18.12.2019.

O moj Bruno bježi što prije.

Avatar darkkati
darkkati
15:32 18.12.2019.

Bruno nemoj upasti u kašetu brukava.

TA
Tag
11:44 18.12.2019.

Bas me zanima ,sto imaju ove poznate cure, manekenke ili sportasice, ili sportasi, sto oni imaju bolje od nekih tamo anonimaca...???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije