Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi gosti stižu u 'Ludi bar'

Salome će zapjevati sa zmijom, Nered isprobavati nejestive specijalitete, a Mladen iz TBF-a otkriti velike novosti!

Foto: PR
10.12.2019.
u 12:06

Osim ugodne ćakule i poneke pikanterije iz njihova privatnoga života koje će voditeljski par pokušati doznati, goste očekuju i potpuno pomaknuti izazovi koje moraju prihvatiti kako bi osvojili što više novčanih sredstava za udrugu RTL pomaže djeci.

Večeras od 20 sati na RTL-u na rasporedu je prva epizoda novog zabavnog showa 'Ludi bar'. Domaćini Antonija Blaće i Rene Bitorajac spremni su za svoje prve goste, a na ''vruće'' barske stolce u ležernoj i opuštenoj atmosferi pravog pravcatog bara prvi će sjesti reper Marko Lasić Nered, glumica i pjevačica Salome te frontmen TBF-a Mladen Badovinac.

Osim ugodne ćakule i poneke pikanterije iz njihova privatnoga života koje će voditeljski par pokušati doznati, goste očekuju i potpuno pomaknuti izazovi koje moraju prihvatiti kako bi osvojili što više novčanih sredstava za udrugu RTL pomaže djeci.

Tako će se Nered, koji posljednjih mjeseci u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' poslužuje prava kulinarska remek-djela, u 'Ludom baru' sasvim nenadano naći u ulozi žirija, odnosno kušača - i to pet potpuno nejestivih jela! Teleća jetrica s cimetom i Nutellom, kuhane nogice, ukiseljena haringa ili sladoled s češnjakom samo su dio šarolikog menija s kojim će se morati suočiti.

Salome će se naći pred glazbenim izazovom koji će biti sve samo ne na ono što je naviknula. Igra ''Pjevam, a plače mi se'' pokazat će koliko se dobro snalazi sa zmijom oko vrata, a pritom će morati dovršiti stihove najpoznatijih zabavnih hitova.

Posebno raspoloženi Mladen iz TBF-a Antoniji, Reneu i gledateljima ekskluzivno će otkriti dvije velike novosti iz privatnog života, a zatim će se u svom izazovu morati pretvoriti u neke od najvećih glazbenih velikana. Kako izgledaju MC Hammer ili Mate Mišo Kovač u Mladenovoj izvedbi, gledatelji će imati priliku vidjeti već večeras.

Što su to sve Antonija i Rene uspjeli doznati od svojih prvih gostiju, kako će proći izazovi i hoće li itko poželjeti od njih odustati? Odgovore doznajte već večeras od 20 sati, kad je na rasporedu prva epizoda showa 'Ludi bar'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije