Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se

Šajeta: Na našoj estradi ima više seljaka nego u poljoprivredi, pa smo zato dobili poticaje

diplome
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
13.01.2021.
u 16:36

Podsjetimo, iz HGU-a su pojasnili kako je taj novac namijenjen za organizaciju koncerata i pokrivanje produkcijskih troškova (najam prostora, tehnike, razglas, rasvjeta, zaštitarska služba, COVID mjere, dezinfekcijska sredstva i slično)

Dražen Turina Šajeta na svoj je način komentirao vijest kako je Ministarstvo kulture odlučilo pomoći u organizaciji koncerata domaćih glazbenika u sklopu programa "Svirati se mora".

- Na našoj estradi ima više seljaka nego u hrvatskoj poljoprivrdi pa je red da smo i mi dobili državne poticaje, napisao je Šajeta i nasmijao svoje pratitelje na Twitteru.

Foto: Twitter

Podsjetimo, iz HGU-a su pojasnili kako je taj novac namijenjen za organizaciju koncerata i pokrivanje produkcijskih troškova (najam prostora, tehnike, razglas, rasvjeta, zaštitarska služba, COVID mjere, dezinfekcijska sredstva i slično). Time se pomaže onima koji nisu glazbenici, pratećim djelatnostima i ljudima nužnim za funkcioniranje glazbene djelatnosti koji također moraju prehraniti obitelji.

Glazbenici su pristali na zaradu od prodaje ulaznica, i to u smanjenim koncertnim kapacitetima, čime nastupaju za bitno manje iznose od uobičajenih, kako bi pridonijeli spasu djelatnosti koja je uz turizam i ugostiteljstvo najviše stradala.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
21:37 13.01.2021.

A gdje ti pripadas sa svojim predivnim glasom.

SL
slonica46
21:41 13.01.2021.

A ti si jedan od najvećih seljačina na našoj estradi! Svuda se trpaš a ne možeš napuniti ni običnu birtiju...Jedino možeš lizati g.... Burdušu...

TA
tatacroata
22:12 13.01.2021.

Ma Šajeta moj slažem se s tobom u potpunosti! Na prste jedne ruke možeš nabrojati glazbenike koji zaslužuju pomoć za svoje produkcije a svi ostali kopat krompir sa Ninom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije