Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko srce malom srcu

Poznati šetali pistom za djecu s prirođenim srčanim manama

Foto: Predrag Matijanić
11.02.2018.
u 16:31

Na sinoć održanoj humanitarnoj VIP reviji Sajma vjenčanja Zagreb tražilo se mjesto više!

Damir Kedžo i Zsa Zsa duetom Sve u meni se budi otvorili su sinoćnju humanitarnu VIP reviju Sajma vjenčanja, što se ovog vikenda održava u grandioznoj Areni Zagreb.

Uz njih, modnom su pistom u ulozi modela prošetala i brojna poznata lica, između ostalih Ivana Mišerić, Tamara Garbajs, Marijana Mikulić, Daria Lorenci i Mario Valentić te tako podržali dobrotvornu akciju Sajma za udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu. Posebna je 'glazbena' poslastica bio i nastup Antonije Šole koja je premijerno izvela pjesmu Dan za ljubav.

Na sinoć održanoj humanitarnoj VIP reviji Sajma vjenčanja Zagreb tražilo se mjesto više!

1/28

Uz modele, svu raskoš vjenčane mode i svečanih večernjih odijela pokazale su brojne osobe iz domaćeg javnog života – glumice Daria Lorenci, Ana Majhenić, Tamara Garbajs i Marijana Mikulić, radijska voditeljica Ivana Mišerić, poduzetnica i bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, aktualna Miss Hrvatske i zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja Tea Mlinarić, pjevačica Lea Mijatović, bivša Miss Hrvatske Antonija Bračulj, supruga frontmena Crvene jabuke Barbara Mačela Žerić, fitness trener i glumac Mario Valentić, voditelj Dean Pelić, bubnjar Goran Belošević i pjevač Ivan Penezić iz grupe Pravila igre te glazbeni producent Tomo in der Mühlen.
Oni su prošetali modnom pistom i tako podržali humanitarnu akciju Sajma vjenčanja usmjerenu na djelovanje udruge liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije