Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradi karijeru

Sad znamo zašto ga nema! 'Savršeni' ugrabio poslovnu priliku; Hana: 'Bravo ljubavi'

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/4
11.01.2019.
u 11:06

Goran Jurenec nakon završetka showa "Gospodin Savršeni" vratio se u Berlin, a sada znamo i zašto.

Iako se romansa sa Zagrepčankom Hanom Rodić tek zahuktala, Goran Jurenec prije nekoliko dana morao je napustiti Hrvatsku. U Berlin se vratio zbog poslovnih angažmana, a tek sad otkrio je o čemu je riječ. 

"Gospodin Savršeni" pokrenuo je vlastiti program treninga pod nazivom "Model up your life", a svojim novim projektom pohvalio se na Instagramu. 

Ne mogu dočekati da vam uskoro predstavim cijeli program – stoji u objavi uz video koji prikazuje mišićavog Jurenca koji demonstrira vježbe iz svog programa. Osim treninga, Jurenec će dijeliti i savjete o prehrani koji će mnogima pomoći pri postizanju zavidne forme. 

Koliko je ponosna na svog odabranika, ne krije ni Hana koja se Goranovim pothvatom pohvalila i na svojim društvenim mrežama. 

Bravo ljubavi. Goran pokreće svoju stranicu – napisala je atraktivna crnka uz isti video koji je podijelila i na svom profilu. U komentarima joj se odmah javio jedan od obožavatelja i poručio joj neka pazi da joj Gorana netko ne ukrade. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

– Nisam žena kojoj se krade muškarac, tako da ne brini – uzvratila mu je Hana koja također ne gubi vrijeme pa je tako nedugo nakon showa dobila i vlastitu emisiju u kojoj ova vizažistica otkriva svoje male make-up tajne. 

Pogledajte i tko se našao na listi 10 najseksi Hrvata. 

Komentara 11

GA
GandalfovBrat
11:37 11.01.2019.

kako može izgledat tak staro sa 20ak godina? uništila se s tom plastikom.

OX
oxymoron
14:06 11.01.2019.

Cigi jaaaavi seeee!

ZD
zdip
13:25 11.01.2019.

ni kune joj nebi uzeo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije