Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 67. GODINI

Šaban Šaulić poginuo u teškoj prometnoj nesreći

Šaban Šaulić
Foto: Facebook
1/3
17.02.2019.
u 12:51

Nesreća se dogodila u gradu Bielefeldu, u sjeverozapadnom dijelu Njemačke.

Pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić poginuo je u 67. godini u teškoj prometnoj nesreći u Njemačkoj, objavio je Blic.
Nesreća se dogodila u gradu Bielefeldu, u sjeverozapadnom dijelu Njemačke.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo nakon Šaulićevog koncerta u Bielefeldu. Pjevač je odmah prebačen u bolnicu, gdje je, nažalost, usprkos naporima liječnika, preminuo.

Kako se navodi u policijskom izvještaju dva vozila su sletjela s puta i udarila u rub kolnika, a prvi izvještaji su glasili da su tri osobe iz vozila Seat Ibiza povrijeđene.

Šaban Šaulić bio je popularni srpski pjevač narodne glazbe. U tijeku bogate karijere od publike i od medija dobio je nadimak "kralj narodne glazbe''. Njegove pjesme ''Dođi da ostarimo zajedno'' i ''Dva galeba bela'' smatraju se najboljim ikad otpjevanim narodnim pjesmama.

Pogledajte video: Press konferencija Dore 

 

Ključne riječi

Komentara 84

Avatar 1HGZ.
1HGZ.
12:58 17.02.2019.

mada nisam ljubitelj te vrste glazbe, ali ovaga covjeka smatram vrh narodne glazbe, ako je ovo istina, laka mu zemlja....

NB
neposlusni@bot
13:01 17.02.2019.

velika steta, saucesce porodici.

DU
Deleted user
14:40 17.02.2019.

Veliki čovjek i pjevač za lijek duše. Kad bi ljudi bili poput njega ratova ne bi bilo. Iskrena sućut poštenom čovjeku i njegovoj obitelji koja može biti ponosna na njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije