Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bolnici

S trbuhom do zuba Ella Dvornik pozirala u gaćicama

Ella Dvornik
Foto: Youtube Screenshot
1/4
17.02.2020.
u 08:00

Prošlog tjedna Ella Dvornik je bila hospitalizirana zbog lažnih kontrakcija u 33. tjednu trudnoće.

Najpoznatija hrvatska blogerica i influencerica Ella Dvornik u 34. tjednu trudnoće pozirala je s trbuhom do zuba noseći gaćice i usku majicu. Sa svojim pratiteljima, otkad je prošli tjedan završila u bolnici zbog lažnih trudova te bila primorana ostati na dodatnim pretragama, podijelila je kako provodi vrijeme u rodilištu.

- Iako sam htjela baš da mi profi fotograf napravi fotke pod zadnje dane, jer s Balie nisam isto stigla. Sad kad kratim dane čekajući, napravila sam si sama neki dan s mobitelom DIY trudničke fotke u svojoj sobi. Pa ako netko od vas isto dane krati u iščekivanju, evo ideje s kojom se možete pozabaviti. Dobro jutro svima - napisala je Ella u opisu fotke i kroz sat vremena dobila više od 15 tisuća lajkova.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podjsetimo, mlada trudnica u svom najnovijem vlogu potužila se kako je završila u bolnici zbog lažnih trudova i nesnosnog svrbeža koji se pojavio još prošli tjedan. Ispričala je kako je opet u pitanju kolestaza i da je na žučnoj dijeti. 

– Ne smijem jesti sve što inače jedem – potužila se Ella s razmazanom šminkom ispod očiju jer kad su joj priopćili da ne smije konzumirati šećer, to ju je rastužilo. U posjet joj je došao i suprug Charles Pierce koji je također potvrdio da je Elli veliki problem što ne smije jesti slatko.

– Doktori su mi rekli da ne donosim slatko – kazao je Charles. Međutim, Ella je morala primiti injekciju steroida kako bi se potaknuo razvoj djetetovih pluća i tvrdi da to nije bio nimalo ugodan trenutak. – Užasno boli, odvratno je. Neke od vas nije boljelo, a meni je baš gadno. Ne sviđa mi se uopće – obavijestila je u videu. 

Kako bi skratila vrijeme i izbjegla dosadu, Ella je instalirala videoigricu, a trudovi su ipak popustili. – Malo su mi smanjili terapiju nakon što su mi se smanjili trudovi. Ako bude sve O. K., idem u četvrtak doma, a ako ne, ostajem ovdje – istaknula je Ella. Kasnije je dobila još jednu injekciju zbog koje je opet negodovala i upitala je sestru zašto je mora ubosti u stražnjicu. 

– Djelotvornije je. Duži je rok trajanja iliti razgradnje lijeka – objasnila joj je pri izlasku iz sobe. Nažalost, Ellini nalazi koji su došli jučer pokazali su da je za nju bolje da je zadrže u bolnici zbog povećanih kiselina na koje lijekovi nisu djelovali kako su očekivali. – Zabranjeni su posjeti. Svima osim Charlesu. To uključuje i Baile, jer ide u vrtić i sad vlada gripa – objasnila je tužno Ella koja je izrazila veliku želju da konačno iziđe i prošeta.

Najmlađi natjecatelj "The Voicea" nam je otkrio kakve poruke mu stižu nakon nastupa.

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
08:25 17.02.2020.

Ma kakva škola za život. Ovo je živi primjer kako ne treba živjeti. Prije par dana majka u pidžami, sada kći u gaćama. Svašta.

PI
Piksy
12:13 17.02.2020.

Zar opet?Dramu radi od te trudnoce..koliko ima gorih stvari i sudbina pa se ljudi ne izlazu javnosti..

EL
Elektra268
09:11 17.02.2020.

Daaaaj sjašite više s nas sa 10 članaka tjedno o tamo nekoj kćeri pokojnog pjevača, koji vam je više??? Pa jeste stvarno studirali da bi kopirali instagram profile i tako popunjavali portal?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije