Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ih

S profila Vlatke Pokos nestale objave protiv predsjednice i birača

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
06.12.2019.
u 21:51

Zanimljivo je da su nestale i njezine objave podrške Severini, nakon što je sud privremenom mjerom odredio da će mali Aleksandar živjeti s ocem.

Nakon što se Vlatka Pokos se nedavno oštro obrušila na predsjednicu komentiravši, između ostalog, da je ''njeno ponašanje toliko bijedno i van pameti da čovjek usprkos svim dosadašnjim gafovima uspijeva ostati šokiran'', mnogi birači su se uvrijedili, a nekoliko sati kasnije sve je nestalo s njezinog profila.

 

Foto: FIBA/Screenshot

– Nitko nije uspio toliko poniziti i obezvrijediti instituciju predsjednika kao poludjela plavuša. Pjevanje Bandiću, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata definitivno je bilo sumrak demokracije i civilizacije. Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mračnu zemlju uništenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem, a Crvenkapica bez sluha nosi mu kolače u zatvor. Molim vas, izađite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu povijesti. Uostalom, može se preseliti i kandidirati u ljubljenoj BiH – stajalo je u objavi koju je  Pokos napisala na svojem Instagramu i razljutila brojne pristaše aktualne predsjednice.

Zbog svega se suočila s nizom uvreda na vlastiti račun o kojima je sada ponovno javno progovorila.

– Nakon mog komentara o Čokolindi, kako se sama prozvala, doživjela sam očekivano degutantne, jadne, mizogine, napade. Po principu "ubijte glasnika", Kolindini glasači, očekivano malo ograničenog intelektualnog kapaciteta, uglavnom muškarci, okomili su se na mene pišući stvari koje su normalnoj osobi nepojmljive. Valjda jedino tako mogu postići erekciju, jadničci. Za razliku od njih, koji o meni godinama uporno ponavljaju jadne izmišljotine i laži, ja prilažem materijalne dokaze koji potkrepljuju moj komentar. Ne znam za vas, ali u mojoj realnosti predsjednica ne izgleda i ne ponaša se ovako. Uživajte! – zaključila je Pokos.

Zanimljivo je da su nestale i njezine objave podrške Severini, nakon što je sud privremenom mjerom odredio da će mali Aleksandar živjeti s ocem.

Komentara 29

JU
juma
22:33 06.12.2019.

Zanimljivo je kako osoba koja je svojedobno pjevala - Kad ce taj petak da dobijem metak kojeg strasno volim ja, danas drugima predbacuje smanjene intelektualne kapacitete i sramocenje u javnosti? Bolje bi joj bilo pocistiti pred vlastitim vratima.

CA
canon60
22:16 06.12.2019.

Tko je ova koza?

Avatar toxic alien
toxic alien
22:21 06.12.2019.

Slijedi demant i tvrdnja da joj je netko hakirao profil! Ali stvarno, upornim objavama Vlatkicinih komentara po drustvenim mrezama VL podcjenjuje inteligenciju svojih citatelja. Vrijeme je da prestanete s tim ako vam je stalo do naklade i reputacije vaseg lista.. J**ote, tko je uopce ta Vlatka Pokos?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije