Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo snimanje

S povezima na očima kandidati Survivora krenuli u avanturu

survivor
22.01.2012.
u 17:00

Kandidati su iz luksuznih hotela helikopterom prebačeni u pustoš, koja će im biti dom sljedećih mjesec i pol dana

Prva klapa Reality showa Survivor pala je jučer u Kostariki gdje je počelo snimanje te popularne emisije u produkciji RTL Televizije i Prve TV. Na vrućoj Kostariki nastanili su se kandidati iz regije, spremni na ovaj adrenalinski pothvat, koji će sigurno pamtiti cijeli život. Već je početak showa počeo izazovima. Jer, osim što su bili smješteni u 20 različitih hotela do početka snimanja, kako se ne bi vidjeli, kandidati su zatim helikopterima prebačeni do lokacije snimanja. S povezima na očima spušteni su na lokaciju koja je od jučer na 45 dana postala njihov novi dom! Iznenađenju nije bilo kraja kada su skinuli poveze i shvatili da su daleko od luksuznih, udobnih soba i krova nad glavom, odnosno ni usred čega! Kako se kandidati među kojima su Maja Lena Lopatny, Ava Karabatić, Ella Dvornik i drugi snalaze bez svojih uobičajenih potrepština, gledatelji će doznati na proljeće, kada će se Survivor početi emitirati na RTL Televiziji. Voditelji showa bit će Marijana Batinić i srpski glumac i voditelj Andrija Milošević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije